Всичко за дърводелството
alata_69 - специалист
Наблегни повече на детаилите и дребните елементи,
иначе е мн. добре

поздрави
Това направих по време на курса при Боян!

Прикачен файл

531972_566951013352319_1020913424_n.jpg
alata_69 - специалист
Здравей колега,
не искам да прозвучи като заяждане ама освен 2и1/2 и козахожка
други длета имаш ли?
пипни малко тия клонки и листата с друг номер длето
В природата квадратни клони няма

поздрави
caffe_88 - специалист
Критиката учи късметлииса тези които я получават :)/ ако сами неса открили грешката си /
jordano - специалист
Здравей Зари, ще коментирам последните ти три работи. В тях се проследява напредък. Приемам ги като учебни опити. Най ми харесва втората ти работа , защото е най - стилна и най артистична. Вгледах се по - отблизо в последната , за да видя дали клончетата са квадратни, но не забелязах такова нещо. Като ще правиш такива композиций старай се да позапълваш пространството с цветя, в случая рози, листа и клончета, за да няма празни пространства. Това не е акварел или живопис. Поработи повече върху резбоването на рози. Стилизирай ги повече и ги прави не като от глина а като дърворезба. Хайде със здраве и успех!
Здравей Джордано! Радвам се, че си отделил време за разгледаш моите скромни творчески напъни! Благодаря за конструктивната критика! Ще се постарая да коригирам работата си и да се съобразя с препоръките ти! Ще съм доволен ако коментираш и следващите неща, които ще публикувам!
Прикачен файл:
STA50107 (Medium).JPG
STA50107 (Medium).JPG (56.26 KиБ) Видяна 3503 пъти
Здравейте,на всички резбари!Следя темата от доста време,намирам интересни съвети тук,за което благодаря на всички,които споделят опита си,а не го държат за себе си!Поствам една моя резба за да посъживим темата.
Прикачен файл:
3 (Medium).JPG
Имах един клон от череша и това се получи.
3 (Medium).JPG (50.3 KиБ) Видяна 3443 пъти
До jordano!За съжаление не мога да върна на лични(регистриран съм отскоро).Дърворезбата ми е хоби.Самоук съм,е питал съм тук там,но основно от наблюдение на резби и метода проба грешка.Набавих си няколко книги и така започнах.Повечето ми работи са правени от снимки на работи на други резбари (с тяхно разрешение за лично ползване) и за да ги постна трябва да ги питам.Разбира се имам и мои,както и мотиви от иконостаси.Пускам някои от тях.Поздрави на всички!!!

Прикачен файл

2 (Medium).JPG
Видяно от иконостас.
2 (Medium).JPG (26.7 KиБ) Видяна 3443 пъти

Прикачен файл

50108 (Medium).JPG
Малко радост за детето.
50108 (Medium).JPG (45.62 KиБ) Видяна 3443 пъти

Прикачен файл

STA50060 (Medium).JPG
Част от таван,ще стане готов някой ден
STA50060 (Medium).JPG (50.86 KиБ) Видяна 3443 пъти
rum_sz - специалист
Малко Американска интарзия ,ако има други който се занимават с това да пишат.

Прикачен файл

Снимка0388.jpg

Прикачен файл

Снимка0390.jpg

Прикачен файл

Снимка0392.jpg

Прикачен файл

IMG-20131122-WA0001.jpg
IMG-20131122-WA0001.jpg (53.58 KиБ) Видяна 3420 пъти
rum_sz - специалист
Нещо, довършено в неделя.

Прикачен файл