Ел. инструментите. Консумативи.
nikolson - майстор
profesionalist_wood написа:
nikolson-не се притеснявай,гората е моя по документи :lol:
Ако да е твоя, не можеш да изнесеш по-дебело, мисля от шест см, дърво без да е маркирано...
VLADO66 - майстор
nikolson написа:
profesionalist_wood написа:
nikolson-не се притеснявай,гората е моя по документи :lol:
Ако да е твоя, не можеш да изнесеш по-дебело, мисля от шест см, дърво без да е маркирано...
Бая рязане ще падне докато стане на филии по малки от 6см. :-D
Здравейте.
Сега мисля да си купувам такава. Трябва ми за домашна работа, да нарежа 8-10 кубика метровки в годината. Тази резачка дали ще ми върши работа? Няма да ходя в гората или да събарям дървета.

Гледам много паднала цената на тея 236-ци, да не би да има някаква промоция в момента. Тука е за 339лв. http://www.agrotehnika.bg/catalog/husqv ... -p-30.html , но тъй като до сега не съм работил със Husqvarna и ме притеснява да не е някой ментак. Питах ги, уж оригинална.

Я кажете като отида да я вземам как да я позная че е оригинална.
bigdragon - майстор
Машината е истинска и тази промоция я има при всички дилъри на Хуск.
Ето една по-добра
Не знаем в кой град си, за да те насочим към подходящ магазин.
ПП е, при почти всички....
Sof - специалист
Машината е евтина- защото е конкурент на Китайските и е една идея по добра- Слаба сплав на цилиндъра - не държи на усилена работа- кастриш с нея само !
Няма нищо общо с старата 36 !!!! Онова е яка малка машина !

Сглобка в китай на Хускварна !

Всичко е по евтино в нея !

Ако искате машина за истинска работа- надеждна- ориентирайте се към следващата в ценовият клас -около 440-450 лева. тогава наистина ще знаете че можете и да я понапънете и няма да и скапете цилиндъра и тнт.

Не се заблуждавайте - евтиното си е евтино и винаги има причина за това !
ferrari4456 - специалист
Хускварна я развалиха.Имам една Husqvarna 45 и само проблеми ми създава.Не палеше лесно и работеше зле и се оказа цилиндър и го смених и след 15кубика горе долу пак същата работа.Просто си излезна боклук, а Homelita който имам е по-зле като капаци и изработка и цената му беше доста по-ниска от типа на 400лв и реже и още иска.Имам и един китаец същата работа не се предава.На скоро взех и Mcculloch CS340 и мога да кажа, че не е зле.Спокойно мога да кажа, че е евтината алтернатива на 236 на хуска.Надули цената за китайското им качество...поне като ще се взима да е на по-тънка цена.

Тема "Husqvarna 236" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: