Най - вълнуващия въпрос зимно време.
boristsv - помощник
Имам проблеми с мирис на пушек от комина в апартамента.Даже онази вечер го видях. Живея в панелен апартамент в кв. Смирненски блока е строен през 1978 г.Някой ако е имал подобен проблем да помага.Наскоро правих ремонт на апартамента комина имаше две розетки едната е запушихме с парче итонг.Почти целия комин е шпаклован и измазан.На една част от комина има залепено парче кнауф за да можем да го изправим че беше много крив.Имам и окачен таван от кнауф но не вярвам да сме пробили комина с дюбел пирон защото пушека се вижда долу между ламината и комина.Благодаря предварително.
romanpm - майстор
Съветвам те да събориш комина и да го изградиш наново , знам случай при който дим излизаше от таблото с предпазители който бе на три метра през напречна стена !
Когато го съборихме разбрахме че има пролуки накъдето се сетиш ... :| И се оправи проблема ! :)
radius - майстор
Предполагам, че след ремонта на човека последната мисъл е да събори комина.
Ако действително е само отдолу миризмата, не може ли с някаква течна хидроизолация да се замаже - хем е лепкава, хем е плътна. Напр. Хидрозол.
КИМИ - специалист
Шпакловай го отдолу догоре с лепило за плочки дебело 2 ръце, после дълбоко проникващ грунд и като изсъхне шпакловка, латекс и никога повече няма да го усетиш смрадливия комин.
Цецо - специалист
Имах такъв проблем и в основата на комина открих фуги , които запълних със силикон като временно решение , но понеже повече не усетих мирис на дим си остана за постоянно.
nikolovvd - майстор
:supz: =D>
Май това е най-доброто решение в този сезон.
:partyman:

Тема "Проблем с мирис на дим ." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: