Нека намерим най-тънките цени.
teon - специалист
mitko64 написа:
Някой по назад питаше за оберфреза- пуснали са нов модел POF 1200A1.
...аз питах...къде са я пуснали?...из 'нашия' Лидъл или навън?...
stan73 - майстор
Вероятно навън - редовно следя брошурите в нет-а тук, защото дебна да пуснат малкия ъглошлаиф, че ми трябва точно такъв...
ferrari4456 - специалист
125мм ли?Не знам дали е толкова удобен, защото е с размерите на големите и не може с една ръка да се държи.
stan73 - майстор
Ами да, точно той ми трябва. Имам много добри малък и голям ъглошлаифи, както и втори много калпав малък (него все едно го нямам...). Та 125 милиметровия лидълски ми хареса с голямата си мощност, регулиране на оборотите, както и закрепването на дръжката в 3 посоки и не на последно място 3 годишната им гаранция (а и засега съм доволен от инструментите и обслужването), както и цената от 55 лева. За съжаление не са го пускали от септември миналата година... :(
А иначе другите добри и бюджетни решения които ми попаднаха наскоро са Бъджет и РТР Премиум и двата по 900 вата и също с тристранно закрепване на дръжката, единият с 2 а другият с 3 годишна гаранция (като цяло са солидни като изработка и звучат добре за мега тънката си цена - 35 лева), но нямат регулиране на обороти, а на мен ми се иска да мога да полирам и свалям ръжда с него когато се наложи. Подобен на лидълския, че и по-добър намерих единствено един ДиУолт, но цената му е непосилна за мен.

П.П. Ако съм сигурен, че лидълския повече няма да го пускат - бих си взел едно от двете бюджетни решения и да му направя отделен регулатор на мощност със симистор, но остава все пак дискомфорта от разнасянето и на още една кутия...
razli4en73 - специалист
Ще чакаме Лидлския,иначе аз преди половин година си купих Карфурски 125-ца,същата конструкция,900в,без обороти,но с куфар.Взех го за 45 лв,промо"50%"За сега се държи много добре.Мисля да го оставя стационарно на стойката която имам ,върши добра работа. Имам и малък,за една ръка Елтос 600в,железен,не си знае часовете работа.Иначе като конструкция, мощност и големина, няма универсална машина!
Последна промяна от razli4en73 на нед ное 24, 2013 9:54 am, променено общо 1 път.
stan73 - майстор
А карфурският с каква марка е ?
razli4en73 - специалист
stan73 написа:
А карфурският с каква марка е ?
марка "Карфур",поръчват на някой голям производител в Китай,иначе имам и един виброшлайф,пак техен,добри параметри,дизайн и той с куфарче.Бая го зорих,за сега работи без забележка.Купих го пак на някакво намаление за 20 и няколко лв.
mitko64 - майстор
teon написа:
mitko64 написа:
Някой по назад питаше за оберфреза- пуснали са нов модел POF 1200A1.
...аз питах...къде са я пуснали?...из 'нашия' Лидъл или навън?...
В Германия разбира се, от 05.12. http://www.lidl.de/de/Hobel-Fraesen/PAR ... OF-1200-A1. Също и ъглошлайфа 125мм, дето се коментира по горе. А и пендулата дето отдавна я зяпам като куче салам.
stan73 - майстор
Ето ми го любимецът - така мечтаният малък ъглошлаиф:

http://www.lidl.de/de/Schleifmaschinen- ... S-125-A1-4
(има и филмче)

Но засега за съжаление само във вундаабаа страната и то само за 22 ойро от 05.12.2013...

Т.Т. данни:
мощност - 1200 вата
обороти - 3000 до 12000 (електронно регулирани)
ръкохватка - 3 позиционна
консумативи - 125мм

Как съжалявам, че нямам скоро път до Германия... :(

П.П. Към "mitko64" - сега дочетох, че си писал за любимецът ми, а аз как се изненадах като разглеждах там...
П.П.2 Утре ще взема да звънна на националният ни лидълски телефон да ги питам !
Последна промяна от stan73 на нед ное 24, 2013 5:34 pm, променено общо 1 път.
mitko64 - майстор
Ако аз пък имах път скоро, Лидл би ми бил последната дестинация, щото може и тука да се издебне, а няма как да помъкна пендула.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: