Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Сутринта се докопах до заветните гарги, даже им направих краш тест на една презатегната лидълска боркорона за перфоратор. Отначало на дебелия диаметър където е болта за свредлото, буксуваше, та стиснах в каналите на SDS-а и мушнах едно желязо в дупката на боркороната. Като напнах, викам отиде гарджето, ама устиска и успя да я развие. Огледах зъбците на челюстите и всичко е тип-топ, даже беше застъргало опашката на адаптора. Приятно бях изненадан, че бяха пуснли комплект дискове190Х2,6Х30 за циркуляр(два броя-WZ 48 зъба и FWF 12зъба) за 15 лв. и веднага ги гушнах. Взех и две уплътнителни четки за врата.
Последна промяна от mitko64 на пон ное 25, 2013 5:34 pm, променено общо 1 път.
dpp - специалист
Айде някой да даде мнение за циркуляра миоля. а отивам сутринта утре да зимам един. Доста имаше налични в магазина тук - едва ли са свършили.... :-D
..пс. Пробвах плашките. Оправих един болт ф8 без проблем и някакви проблеми по плашката. Малко рехав е държача, ама и аз не го стегнах с ключ, ами на ръка само леко ..
Иначе изглеждат добре, ще видим.. :?
ferrari4456 - специалист
Аз тия не ги взех, доста кекави ми се видяха.Иначе имам едни руски и всичко мелят.Няма нещо което да им се е опряло.
Chefo77 - майстор
ferrari4456 написа:
Взех си прободния трион и със сина искаме да направиме едно клипче и ще го пусна.
Доста добра изработка и всичко е много добре.
Аз го взех, пуснах го вкъщи и отидох да го върна. Пък се оказа, че всички са така и си го прибрах обратно :lol:
Ножчето като се закрепи, не стои вертикално спрямо плота. Дори при изключено махало си е доста грубо наклонено. Сякаш се усуква целия задвижващ механизъм.
Утре ще му е кръщенето. Само ще си донастроя лазера, че свети леко у лево.
Между другото, СДС системата е уникална! Не хваща горната част над кръстачката, както на Бош-а, а цялата горна част, чак до режещата. Не зная как е като здравина, но няма падане...
Ферари, бутончето за обдухването леко ли се движи напред-назад? Сякаш почти не е хванато.
ferrari4456 - специалист
В първия момент се движи леко тоест качели не е закачено и после казва цък и на обратно е по същия начин.
И при мен си е при изключено махало доста напред, явно си е така.
На последната страница има чертеж за дървена кутия за инструменти, хареса ми и утре ще я направя, та да си разнасям инструментите с нея, а не по раници и такива.
ПП Само при мен ли след като натисна бутона за освобождаване на ножчето, то се изтрелва на метър от машината? :lol:
Иначе за тия пари просто по добро няма.За 49лв си е просто...фурия, Raider-ите са по-скъпи.
stan73 - майстор
Ще качите ли снимка или скан с чертежа на кутията за инструменти, че аз не си купих прободния трион, а както я описа - може и аз да си направя ?
Chefo77 - майстор
stan73 написа:
Ще качите ли снимка или скан с чертежа на кутията за инструменти, че аз не си купих прободния трион, а както я описа - може и аз да си направя ?
Ааа, не! Чертежа върви с прободен трион за 49.99 :lol: :lol: :lol:
stan73 - майстор
Ииих ! :)
Триона ми хареса много, но вече имам подобен Бъджет - е, не е чак толкова готин, но определено не е лош: 580 вата, електронно регулиране на скоростта, има и няколкостепенен махален ход, плочата му е щанцована, солидна, наклонът и се закрепва с метален зъб (не като на върлите ментаци с пластмасов) като цяло си го бива, но за няколко години съм го ползвал най-много час или 2, не вадя пари с това и нямам нужда от втори, та затова не си купих и този, въпреки, че ми хареса доста...
Последна промяна от stan73 на вт ное 26, 2013 12:35 am, променено общо 1 път.
razli4en73 - специалист
Аз, си взех гаргите и арматурките.И двете ги пробвах.Смятам,че превъзхождат доста други марки,които вървят на по висока цена.За циркулярчето се въздържах,ще чакам по голямото.Иначе,ако някой си го е взел да даде одзиви.
dpp - специалист
razli4en73 написа:
Аз, си взех гаргите и арматурките.И двете ги пробвах.Смятам,че превъзхождат доста други марки,които вървят на по висока цена.За циркулярчето се въздържах,ще чакам по голямото.Иначе,ако някой си го е взел да даде одзиви.
И аз чакам за циркуляра мнение ама никой май не се е обзавел да сподели...:(

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: