Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
shodan - специалист
Колеги имам едно дистанционно, което искам да почистя понеже вече копчетата трябва да се натискат с все сила и да палиш свещ за да зацепят. Ето го моделът Изображение Някъде му набарах модела,ама сега не мога да го намеря. Искам да отбележа,че няма нито 1 винт! Опитах с ножа отстрани,ама все едно е капсуловано.Ако някой е отварял такова,да каже от къде трябва да го натисна :) Мерси предварително
thinkpad - майстор
Дистанционното най-вероятно е на кукучки/щифтчета. Може да има и едно скрито винтче при батериите.
hidrazin - майстор
shodan написа:
Искам да отбележа,че няма нито 1 винт!
thinkpad написа:
Може да има и едно скрито винтче при батериите.
Мисля че е това:
Дистанционно управление за PHILIPS RC2034301
:partyman:
alsted - майстор
shodan написа:
искам да почистя понеже вече копчетата трябва да се натискат с все сила
Ти го уреди направо с ново :-D Що да дава 15+ лева? Е, като му не помогнем и в крайна сметка го счупи, ще има нужда и от твоя линк ...
hidrazin - майстор
shodan написа:
... Някъде му набарах модела,ама сега не мога да го намеря. ...
:? Аз за това. Не че го карам да си купи ново преди да го отвори. След като го отвори - тогава. :-D
:partyman:
todortv - майстор
Сваляш батериите, там където е техният мост(най-долната част на дистанционното) има правоъгълен отвор.
С отвертка бъркаш в отвора и внимателно разкопчаваш долната част. Вземаш стара карта и плъзгаш в процепа, по дължината на дистанционното. Същото и от другата страна. Вместо картата може да ползваш и отвертката, но
без опит може да го нараниш. :drinkers:

Тема "Разглабяне на дистанционно PHILIPS?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: