Palawnik написа:Най-лесно е да се търсят кусури и да се казва "Това не се прави така". Без да кажеш как се прави си е малко като заяждане. На моя правоъгълен мозък тези извивки и дизайнерски решения нещо не ми се нравят. Въпрос на вкус. Не ми харесва нито вишневото, нито червеното. Лично моя вкус е насочен към студените цветове. Други харесват топлите.Това не е тема, в която обсъждаме моята кухня. Темата е по-надолу, да обсъждаме там.
borkata3000 нещо тази кухня ми стой малко натруфена. За да се види как стой обаче трябва да се знае къде е сложена и какво има около нея. Нещо което ми се струва е сгрешено е мястото на печката. Според мен е малко далеч от хладилника. Това ще създава неудобство при готвене. Може би е по-добре микровълновата печка и електрическата печка да си разменят местата. По мое мнение липсват контакти. Поне един трябва да се сложи до печката. Няма къде да се включи пасатор когато готвиш на печката или миксер. За да готвиш трябва да разнасяш тенджерата из цялата кухня. Къде ще включиш кафемашината? Ако я сложиш до микровълновата остава само този контакт който е до хладилника? А ако реши да има и машина за сокове? Като гледам кухнята и барплота, такава екстра се полага. А някой реши, докато мама готви, да си включи тостер за сандвич и ще трябва да се изчакат на контакта?!?! Според мен трябва да има поне още три контакта и то с два излаза. Един около ключа за осветление да обслужва кафемашината и други уреди на бара. Два от двете страни на печката за миксери, пасатори, роботи и каквото там се сети женския мозък. И това при условие, че за микровълновата печка и хладилника си има контакти. Надявам се няма да се влачат кабели по плота за тях.
Това с контактите важи и за кухнята на nicky_design.
Все пак живеем в 21 век и ел. инсталацията се прави поне за 10 г. Никой няма идея какво ще има в кухните ни след 10 г.