Нека намерим най-тънките цени.
anabolicbeast - специалист
stan73 написа:
Ще качите ли снимка или скан с чертежа на кутията за инструменти, че аз не си купих прободния трион, а както я описа - може и аз да си направя ?
Чертеж не мога да намеря, но не смятам, че е толкова сложно - на клипчето се вижда кутията като идея! За размерите който каквито иска! :partyman:
http://www.lidl.de/de/Stichsaegen/PARKS ... lid=804434
stan73 - майстор
Мерси за идеята ! :) Представях си нещо подобно (виждал съм нещо такова в един стар филм), но друго си е да се види и в клипа...
colyo написа:
stan73 написа:
Към "colyo" : Циркулярната приставка за дрелка наистина ли е само 6 лева ? (все пак пише, че е Блек енд Декер (не уважавам тази марка, нещата им вече са много рехави, но обикновено са скъпи. (иначе много уважавам инструментите ДиУолт (уж под една шапка, а разликата в качеството е огромна)))) ?
И за какъв размер диск е ?
127мм е дискчето. Имам зеге и ръчен циркуляр на Black&Decker и от двете машинки съм много доволен. DeWalt последните 2 години е пълна пародия като качество. Палеца на предпазителя на една пендула ми остана в ръцете още в магазина и добре, че продавача е мой човек и не се наложи да си я купувам. Сервиза им работи на пълни обороти и то само с гаранционни машини.

Приставката естествено е компромис и не мога да твърдя обратното, просто не ми се налага всеки път да демонтирам ръчния циркуляр от масата, когато трябва да резна нещо набързо.
А от къде си я купил ако не е тайна. Имам сериозна дрелка, която ще може да задвижи това без проблеми, а и след като диска е по малък от на сегашният ми циркуляр - все едно, че ще имам още една различна машина на цена само 6 лева (ччак не е за вярване...) ? (Благодаря предварително ! )
colyo - специалист
От "втората употреба" за съжаление. Чисто нова беше приставката - неупотребявана. За това написах, че ако ви попадне нещо такова, да го имате в предвид.
stan73 - майстор
Ясно, мерси все-пак ! :) (шанса да намеря нещо такова явно клони към нула...)
mitko64 - майстор
Загледах дървената кутия за инструменти и се чудя за какво са ви чертежи. Имам такава правена преди време и размерите ми според наличния материал. Двете страници и дъното са от широка кофражна дъска, около 20-22см, хубаво изсъхнала да се не изметне, а дългите страници са от дебел шперплат 1см. Дръжката е букова. В съндъчето си държа ръчните дърводелски инструменти и е доста практично.
EDI - майстор
В продавалника има няколко предложения за българска приставка циркуляр за бормашина, на цени около 30-50 лева.Диска мисля,, че беше 100 мм.С пазарлък може да падне.
moreno - специалист
Диска е 150мм-поне на моята приставка "Елпром"
EDI - майстор
Да, 150 е, аз по спомен карах. :partyman: Ето тук има няколко приставки - http://prodavalnik.com/ads/?q=%D0%BF%D1 ... 1%8F%D1%80 който му трябва да погледне.Имаше и един пълен комплект, днес или вчера го обявиха - рендето, циркуляра и пълната гама принадлежности - http://prodavalnik.com/drvodelski-kompl ... -i35276721 .
stan73 - майстор
Вярно, че цената е нормално да около този порядък, но на практика в такъв случай не е достатъчно евтино. За 6 лева бях навит да си взема (за да имам втори с по-малък диск), но на цена около 50 лева мога съвсем спокойно да си купя цял нов циркуляр или ренде с гаранция от промоция примерно на Парксаид, Бъджет или Аинхел. А гаранциите са между 2 и 5 години - вижда ми се далеч по-добро от половинчато решение на подобна цена, но втора употреба и без гаранция...
big_death - специалист
Е то за 150 кинта ще си вземе ренде с циркуляр и бормашина и ще му вършат повече работа като самостоятелни инструменти от тези т...ци които нямат нужните обороти за да бачкат както трябва :? :-D

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: