• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 71
Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
По-добре да правите по този начин, че след време няма да виждаме тези "попадения". -
Прикачен файл:
ренде.png
bimbaeco - майстор
Jekasus, това горното не го разбрах.
Еди, това ренде се продава поне от два месеца. И аз не знам защо се задържа толкова много. Преди това се продадоха две рендета стенли № 4 пак за по 25 лева, а аз бях готов да дам 30 паунда. Евала на продавалника - голям човек е.
nikolson - майстор
Хм, това е ренде-плания. Наистина добра покупка би било.
jekasus - майстор
bimbaeco написа:
Просто след време няма да се виждат офертите.
Погледни линка от поста на crez,
а това е за германското ренде от поста ти -
Прикачен файл:
гр.png
nikolson - майстор
jekasus написа:
bimbaeco написа:
Просто след време няма да се виждат офертите.
Като я няма офертата, няма смисъл от виждане. Явно ще има актуални и неактуални. Щото има търговци, които качват след време същата стока, а променят цената.
bimbaeco - майстор
Прав си.
Отначало помислих, че казваш да не споделяме линковете, защото нещата ще се похарчат. И си викам, то това е против идеята. Чак после се сетих, че казваш, че така няма да остане следа за тези, които четат постовете по-късно.
Подкрепям ти идеята. Като слагаме скрийншотове информацията ще я има винаги.
Браво, че се сети.
Извинявай, че толкова бавно загрявам. :yawinkle:
Илчо Илиев - майстор
Аз много обичам да ходя по пазари/битаци,но през седмицата няма и....се разхождам редовно из Продавалника...горе-долу е същата работа...
Има много добри оферти...понякога, но в повечето случаи са или търговци на боклуци...като видиш 10 поредни обяви на нови и уж евтини неща, адреса все един и същ.....е ясно кой кой е...
Има и доста които продават неща, струващи на магазина наполовина...
Обаче въпреки всичко, този сайт стана наистина място, където може да се намерят доста неща на добра цена, аз го харесвам и всеки ден ровя като кокошка на боклук ...
bimbaeco - майстор
Ето я офертата на деня
http://prodavalnik.com/tsirkulyar-sip-i36552071

Тия са китайци, но се борят в професионалния сегмент. Само стойката струваше 220 лева в Бриколаж (не същата, но подобна на тази).

Имайте предвид, че дискът е 305 мм.

Прикачен файл

2.jpg
2.jpg (109.88 KиБ) Видяна 4373 пъти
EDI - майстор
Много добра оферта, особено с масата.Само една маса струва доста пари, както казва Мишо.
vladilen - специалист
момчета ако знаете колко черпня заслужавате от продавачите в продавалника... :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 71

Тема "Добри попадения в OLX" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: