Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
reevil - специалист
Монтирахме елдомски бойлер със серпентин(долна) и при закачането на водоподаването от вик мрежата първо вързахме студената вода. Пуснахме да се пълни докато закачаме топлия извод и с учудване забелязахме, че взе леко да прокапва от топлата тръба. 8-[ А тя трябва да е в най-горния край.
Някой зблъсквал ли се е с нещо подобно. Не вярвам дори и да има някакво пропускане(минимално) да окаже влияние на работата на бойлера и дърпането на вода от горния край на тръбата.
Знаете ли дали за признаване на гаранцията трябва монтаж от оторизиран сервиз или нещо подобно?
10Х
ferrari4456 - специалист
Бях взел елдомски бойлер от метро.Взех го и сам го монтирах и след половин година отказа да грее.Не го бях изключвал зимата и може нещо да е замръзнало и го върнах, там го прие една жена и го закараха в склада.След 1 седмица ми се обадиха да съм отидел и ми дадоха нов бойлер в кашон.Мога да кажа, че съм доволен от обслужването им.Откъде е закупен твоя?
PCL82 - майстор
На топлата вода на новите бойлери слагат една пластмасова тръба, която просто е нанизана на заварения извод на казана. Възможно е да капе от там, но това няма да пречи на нормалната му работа, докато тръбата не се разпадне след някоя година. Карай смело стига предпазният клапан да си е на мястото и електрикческата ти инсталация де е правилно изпълнена (трипроводна поне от бойлерното табло до бойлера или ако е изцяло двупроводна да се прекъсва само фазата).

Тема "Проблем с нов бойлер - извода за топла вода" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: