• 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 127
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Те са за зорзаман тия пелети , мен по скоро ме интересуват твоите настройки , моля те напиши ги накуп още веднъж ако не ти представлява трудност , там режим ,дози,въздух,мощност и други , проверени са от теб и аз ще ги ползвам сигурен , да си имам база за сравнение .Стайните ти температури какви са , денем -вечер :) .
feikot - специалист
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AohpzRt1yL0[/youtube]

Ето ги,само да отбележа,че разхода е около 30на кг на денонощие.Като приемем,че и Казанлък е най-студения град последните дни :) Температурата по стаите е 21-22 градуса,като температурата е за тениска,ТГ са на 3 и на 3 1/2 в някои стаи. 63 глидера с 80 литров бРойлер. Разхода малко не ми се нрави,ама все пак имаш крава-пиеш мляко
Последна промяна от feikot на пет ное 29, 2013 12:31 pm, променено общо 1 път.
filmatoplo - майстор
Здравей , благодаря Фейчо :) , къде се настройва минималната мощност ,не видях нещо на екрана ,новия фейс има малко разлика от стария .За разхода , чудя се още за режима :? , как би се държала инсталацията ако работи по стаен термостат , не казвам че ще бъде по добре от сега , но все пак :wink: .
feikot - специалист
В сервизното,после ще се кача и ще снимам пак.Кажи ми принципа на стайния термостат,ясно ми е той как работи,но ми е питанка горелката.Като достигне температурата в стаята,горелката изключва ли се или тогава почва да модулира ?
filmatoplo - майстор
На този модел горелка ИВГ не съм слагал стаен термостат , предполагам че ще спре след като получи сигнал от стайния термостат , дори и да има някакъв алгоритъм то той няма да е вечен .Разбирам желанието ти -горелката да работи както сега , но в един момент да получи сигнал от термостат и да превключи на 10% и да работи така дълго време дори 1 час докато не включи отново стайния термостат , и горелката не започне да си вдига отново мощността в % .Предполагам че това не може да го направи , ами ще угасне .Вътре в устройството видял ли си къде се свързва стаен термостат ,може да обозначен в упътването като место за свързване на гсм модем , та ако има поставен сега мост -ако се разедини -ще се симулира работа със стаен термостат :) .
feikot - специалист
Няма такива неща :) всичко е плътно и събрано без допълнителни отвори.Ето сервизното меню,а за стайния термостат питах просто какъв е принципа на работа с горелката.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v90NtdHOeFU[/youtube]
VLADO66 - майстор
Стайния термостат просто прекъсва верига и от там нататък от горелката зависи какво ще прави.
mr_mitko - напреднал
feikot написа:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AohpzRt1yL0[/youtube]

Ето ги,само да отбележа,че разхода е около 30на кг на денонощие.Като приемем,че и Казанлък е най-студения град последните дни :) Температурата по стаите е 21-22 градуса,като температурата е за тениска,ТГ са на 3 и на 3 1/2 в някои стаи. 63 глидера с 80 литров бРойлер. Разхода малко не ми се нрави,ама все пак имаш крава-пиеш мляко

Здравей колега! Може ли да попитам,защо нямаш ръчни настройки на менюто :? Утре ще споделя инфо за моят разход при ръчни настройки. Поздрави!
feikot - специалист
Софта ми е 12.6,навярно от това :)
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 127

Тема "IVG S 40" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: