Здравейте кулинари, абе нещо няма отзиви за майсторлък на мезета или си ги хапвате тайничко с винце, че са пости
. Днес докато се чудя
какво да правя ме завладя една идея да метна едно мезенце от шарено месце /малко да разнообразим декора на масата
/ и бегом до магазина. Заприходих един свински врат без кост - 1.500кг. след което го разфасовах на четири и бум за 2ч. във вода да се поизкисне малко

След това малко изцеждане и заринато в морска сол /този път заложих на нея/ за няколко дни.

След два дена ще е продължението на репортажа със снимки от напудрянето му с подправки и обесването да съхне до останалите мезелици






След това малко изцеждане и заринато в морска сол /този път заложих на нея/ за няколко дни.

След два дена ще е продължението на репортажа със снимки от напудрянето му с подправки и обесването да съхне до останалите мезелици

