• 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 244
Всичко за дърводелството
EDI - майстор
Ами значи сме уцелили цената.Като сметнеш, че плота е къс, и си поръчаш плот метър дължина и 60 см ширина, да речем, ще отиде още.
bimbaeco - майстор
Не знам какво още се чудим, а не направим едно цехче за маси. Ще завладеем продавалник за нула време. :yawinkle:
Тани - модератор
Ами не се чудете, ами привеждайте идеята в действие , да не ви изпреваря отново :partyman:
bimbaeco - майстор
Ако се навие Еди, скоро ще има маси made in Yambol. Сигурен съм, че проектантите по китайските фабрики знаят по-малко за фрезите от него.
EDI - майстор
Абе, то добре като идея.И практически опит се посъбра доста тука из темите, ама пусто време все не стига :lol: .Можем да правим по 2-3 маси на месец, нещо като лимитирани серии, уникати един вид.С личен печат на майсторите.Всеки град ще има собствена система на масата, и купувачите ще си избират от различни системи.
themask - специалист
Хайде действайте! :)
Направете конкурентна маса и цена и съм ви първият клиент и дистрибутор :partyman:
profesionalist_wood - майстор
Някой ще ме светне ли какви размери фрезери използва за лястовичата опашка,ясно е че е на волфкрафт ама отде да ги намеря,защото днес опитвах с райдерските от 2 лв на шаблона и започнаха да пушат та чак подпалиха дъската ми. :? а и има грозни луфтове и е хлабава връзката им когато ги сглобявам дъските
http://www.youtube.com/watch?v=EKV2eMPo-7g

Намерих размерите им,ама отде да ги купя...
http://mebelsam.com/plugins/content/con ... ontent.218
dbelev - специалист
Някой може ли да сподели опит с това
http://www.amazon.co.uk/Dewalt-DW625EK- ... uctDetails
Действително ли е такова намалението (мисля, че съм виждал подобни цени в БГ?!)? Стар модел ли е? Заслужава ли си парите? Намират ли се рутери, приспособления...
danini - напреднал
тва е от коментарите там:
Most Helpful Customer Reviews
26 of 26 people found the following review helpful
5.0 out of 5 stars Great router, but not at this price 18 May 2004
By Coyote Mike
Perhaps the best router available in this power range. It's a heavy beast, so only buy something this powerful if you really need it. Considering its size, it is ok to handle freehand, but comes into its own mounted in a router table. It has good safety features with an excellent power switch. Shop around to get it for under £250. I got mine for £230 with fine height adjuster. Also look at the CMT 1850 which is the same thing except it's orange instead of yellow.

тук от 2-3 отворени сайта излизат цени от 738 лв до 870
EDI - майстор
ДЕВАЛТА е много добра машина.Заслужава си всеки лев, тежка машина за професионална употреба.Фрезери има.За какво ще я ползваш, какви фрезери мислиш да въртиш.Има и по-евтини модели, но с цанга 6 и 8.
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 244

Тема "Фреза и оберфреза." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: