Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Pepina - напреднал
Напрвихме окачен таван в коридора, който е 4кв.м и Г-образна форма.
Не знам как се нарича този вид тавани - гипскартона е с формата на тавана, но с по 15 см по- тесен от всички страни и виси 15 см.
Следва осветлението- скрито.

Въпроса ми е какви лампи да използваме- луминисцентни или маркуч или нещо друго? Колко вата да бъдат? Няма да има луни.
Благодаря
leonardo_vd - модератор
Pepina написа:
Напрвихме окачен таван в коридора, който е 4кв.м и Г-образна форма.
Не знам как се нарича този вид тавани - гипскартона е с формата на тавана, но с по 15 см по- тесен от всички страни и виси 15 см.
Следва осветлението- скрито.

Въпроса ми е какви лампи да използваме- луминисцентни или маркуч или нещо друго? Колко вата да бъдат? Няма да има луни.
Благодаря
Ако разчитате това да ви е осветлението, забравете за маркуч и търсете начин за монтаж на луминсцентно осветление. Има едни китайски лампи, които се "палят" с електроника а не с дросел и да много компактни. А може и неон да си поръчате, но излиза доста солено.
Takezo Sensey - модератор
ето го и моето скрито осветление

Прикачен файл

Изобр.049.jpg
Изобр.049.jpg (103.37 KиБ) Видяна 6027 пъти
leonardo_vd - модератор
takezo написа:
ето го и моето скрито осветление
Не е нужно да постваш снимката в 100 теми.
zliabili - специалист
и аз това забелязах и мислех да попитам дали е нормално но явно не само на мен ми е направило впечатление :-D :shock:
leonardo_vd - модератор
takezo написа:
ама е яко...
И като е яко, какво? Всички сме виждали яки тавани и не мисля че този е от най-ЯКИТЕ. Обикновен таван със скрито осветление.

Тема "скрито осветление" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: