• 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 121
Съвети за начинаещи готвачи.
bivolan - напреднал
KingLin, я раздуй за рибката...марка, модел, рецепта
valentor - специалист
Втората серия вече е на сушилка

Изображение
Stefan_62 - майстор
KingLin написа:
А ето и моята първа гордост :supz: :supz: :supz:
Мисля да го оставя там десетина дена, пък каквото стане.

ПП. Сега, като загледах как рехаво са подправени моите, на фона на вашите, другия път май наистина ще смеля с машинка подправките, че днес ме домързя нещо :)
Браво добре си се справил, когато са по едри подправките /особено чубрицата/ наистина не полепват много добре и се ронят /и при мен е така/, аз затова последните ги млях, че по-добре прилепват към месото.
п.п. Като ти гледам таванчето си е идеално за сушене, какво се притесняваш за влага и мъгли. Пълни го със суджуци и мезета и си свиркай :lol:
vvg - специалист
KingLin написа:
Stefan_62 написа:
Ами предположих ме, че ще я сушиш на тераса , откъде да знаем, че имаш и тавански етаж.
Извинявай, аз покрай тоя форум се изкривих, че всички живеем в къщи едва ли не :-D

А ето и моята първа гордост :supz: :supz: :supz:
Мисля да го оставя там десетина дена, пък каквото стане.

ПП. Сега, като загледах как рехаво са подправени моите, на фона на вашите, другия път май наистина ще смеля с машинка подправките, че днес ме домързя нещо :)

Хич не се притеснявай!От всичките подправки има такива,с микроскопични размери,които са полепнали и на местата,на които прозира месо!Ако си е осолено достатьчно,ще си узрее с миризмичките и ще пие мноооого вино :drinkers:
Stefan_62 - майстор
Тази вечер реших да пробвам вкусовите качества на мезелика който заложих преди седмица. Ами какво да ви кажа страхооооотно /друго си е домашно приготвеното/, :supz: утиде ми винцето с тези мезета :? :
Домашната "Кайзер пастърма" от телешко
Изображение
Домашното филе "Елена" от свинско
Изображение
И всичко в чинията готово за винцето.
Изображение
Утре ще се пакетират във фолио и у фризера да отлежава. :lol: :partyman:
VLADO66 - майстор
А-а-а,не може така!Зарибихте ме-утре отивам за месища :)Таман за коледа ще втасат :-D
Kumay - майстор
Stefan_62 написа:
...
Домашната "Кайзер пастърма" от телешко...Домашното филе "Елена" от свинско...
На 01.12 сложих по твоята рецепта за пастърма и телешко, и свинско. Ще докладвам резултата! :wink:
Stefan_62 - майстор
VLADO66 написа:
А-а-а,не може така!Зарибихте ме-утре отивам за месища :)Таман за коледа ще втасат :-D
Ами какво чакаш, давай, че празниците наближават :partyman:
Stefan_62 - майстор
Kumay написа:
На 01.12 сложих по твоята рецепта за пастърма и телешко, и свинско. Ще докладвам резултата! :wink:
Другата седмица пробвай, трябва да е готово. И задължително с питие :drinkers: каквото предпочиташ.
Kumay - майстор
Stefan_62 написа:
Kumay написа:
Другата седмица пробвай, трябва да е готово. И задължително с питие :drinkers: каквото предпочиташ.
Може ли с Мавруд? :tonqe:
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 121

Тема "Домашен майсторлък - месна диета :-D" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: