Нека намерим най-тънките цени.
resistbody - майстор
В Гърция на 12 имат яка промоция на инструменти (оберфреза, шлайф, аксесоари, такер, стяги, тресчотка комплект и др.)
http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/SID-1 ... .htm?id=83
Да се надяваме после да ги докарат на север :D
stan73 - майстор
Дано ! :)
А междувременно на някой ако му трябва корав малък/среден ъглошлаиф почти без пари - РТР Премиум, 900 вата, 125 мм за 17.40 лева с 3 години гаранция (последни бройки са ги пуснали да ги разтикат на 1/4 от цената) в Кауфланд (не е много офтопик - шапката на Кауфланд и ЛИДЛ е обща :) ). А ъглошлаифчетата изглеждат и звучат прилично, тежки са, главата е алуминиева и е изтънена към края, освен това има 3 отвора за захващане на дръжката, има и резервни четки, а пластмасата на корпуса е червена (с мнооого уговорки), а тук там е и гумирана (за по-ергономично).

П.П. Или е този, или много прилича:
http://www.instrumentistart.com/product ... emium.html
resistbody - майстор
Точно каквото търся :) 125 за една ръка ;) Дано в събота като ходя към Пловдив да имат и там.... в първия срещнат кауфланд няма да ги обикалям де ...
Ако не чакам остатъка от гърците :Д
stan73 - майстор
Предполагам, че още днес ще ги доразграбят. По-добре отиди днес, сутринта. В Кауфланд-а, в който ги видях снощи (Младост, Варна) - бяха само 4 бр. Още като бяха на по 35 лева бях изкушен, но много исках и се надявах за лидълският (той има и регулиране на оборотите и е малко по-мощен (предполага се, че даже и при ниски обороти ще има добър въртящ момент)), но не го пуснаха вчера, така, че като ги видях тези почти без пари, си взех един направо...

П.П. Предполагам, че са нещо като близнаци с практикерският Бъджет (мощността, габаритите, теглото и главата са еднакви), но той е само с 2 год, гаранция и е 50 лева (когато не е в промо).
П.П.2 За производител - пише "Интреид Лаин Лимитид, Нихбо, Китай".
Последна промяна от stan73 на пет дек 06, 2013 8:05 am, променено общо 1 път.
mitko64 - майстор
stan73 написа:
Дано ! :)
А междувременно на някой ако му трябва корав малък/среден ъглошлаиф почти без пари - РТР Премиум, 900 вата, 125 мм за 17.40 лева с 3 години гаранция (последни бройки са ги пуснали да ги разтикат на 1/4 от цената) в Кауфланд (не е много офтопик - шапката на Кауфланд и ЛИДЛ е обща :) ). А ъглошлаифчетата изглеждат и звучат прилично, тежки са, главата е алуминиева и е изтънена към края, освен това има 3 отвора за захващане на дръжката, има и резервни четки, а пластмасата на корпуса е червена (с мнооого уговорки), а тук там е и гумирана (за по-ергономично).

П.П. Или е този, или много прилича:
http://www.instrumentistart.com/product ... emium.html
Тези 3000 об. да не са някаква грешка? В този случай не знам как да го наречем, но не и ъглошлайф. А от марката РТР бегам далече, както и от машини от Кауфланд, имам лоши спомени от една дрелка и ъглошлайф за по 17лв, с марка Топтулс. Ъглошлайфа издържа около минута работа, а дрелката изгоря при навиване на винт 4Х60.
stan73 - майстор
На моя пише 11000 оборота (достатъчни са ми, само съжалявам, че няма регулиране на оборотите, но няма пълно щастие...), изглежда и звучи добре, а е и 3 години гаранция.

П.П. Този е РТР Премиум (май им е високият клас, а и са 2 пъти по-скъпи от другите без Премиум) - готин е (на вид и звук, но засега мирише на четки но пък и съм го пускал само за 10 - 15 сек.), виждал съм обаче инструменти брандирани само като РТР (дрелка и малък шлаиф) - ужасни бяха, даже турбинката за охлаждането им беше видимо крива (което според мен е недопустимо за високооборотна машина). Ако си си купил навремето такива - нормално е да се счупят бързо...
Последна промяна от stan73 на пет дек 06, 2013 7:50 am, променено общо 1 път.
Chefo77 - майстор
Аз след час съм в Кауфланд Варна Мол, ако има - да отнеса един шлайф за колегата, че няма и няма и да си вземе. Пък дано има късмет :)
stan73 - майстор
Ами дано, според мен си струват, аз много се надявах (а и чаках) лидълският, но като не го пуснаха и грабнах този...
mitko64 - майстор
Напарих се с ъглошлайфчета с по един лагер на короната(от другата страна е втулка), а го разбираш чак като го разглобиш. Въреки че един Буджет излезе големо куче. А иначе регулирането на оборотите е много полезно. На моето Сперки съм му тунинговал един петронник, пренарязан на М14, и на 2800об. го ползвам като ъглова дрелка до 6мм свредла.
stan73 - майстор
И малко по повод някои от скапаните китайски стоки (за щастие не всички са такива) :

" Един китаец си продал душата на дявола.
След 10-дена тя се счупила. "

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: