Нека намерим най-тънките цени.
itev - специалист
Преди час пратих един приятел да провери в Кауфланд Младост.... обаче - дърво :|
Няма налични, само от 500вата за 39лв.
ferrari4456 - специалист
Взех я тая гад от Кауфланда в Люлин.Пълън боклук, а си мислех, че бъджета много вибрира... :lol:
Честно да си кажа повече ми харесва Green tools-а от бриколаж за 20лв.Поне по-малко вибрира.
razli4en73 - специалист
mitko64 написа:
Напарих се с ъглошлайфчета с по един лагер на короната(от другата страна е втулка), а го разбираш чак като го разглобиш. Въреки че един Буджет излезе големо куче. А иначе регулирането на оборотите е много полезно. На моето Сперки съм му тунинговал един петронник, пренарязан на М14, и на 2800об. го ползвам като ъглова дрелка до 6мм свредла.
Някой ми беше казал,че 900 ватовиа БЮДЖЕТ бил с лагер.Ти отварял ли си го?
Chefo77 - майстор
stan73 написа:
Ами дано, според мен си струват, аз много се надявах (а и чаках) лидълският, но като не го пуснаха и грабнах този...
Не зная дали си струва, но колегата много се зарадва на шлайфа. Голям токмак, чак като го пусна, падна UPS-а :lol: :lol: :lol:
В 8.45 в Кауфланд - Възраждане нямало нито един, а аз взех последния от Варна Мол ...
mitko64 - майстор
razli4en73 написа:
mitko64 написа:
Напарих се с ъглошлайфчета с по един лагер на короната(от другата страна е втулка), а го разбираш чак като го разглобиш. Въреки че един Буджет излезе големо куче. А иначе регулирането на оборотите е много полезно. На моето Сперки съм му тунинговал един петронник, пренарязан на М14, и на 2800об. го ползвам като ъглова дрелка до 6мм свредла.
Някой ми беше казал,че 900 ватовиа БЮДЖЕТ бил с лагер.Ти отварял ли си го?
Mоят беше 850W купен от германски Практикер 2006г за 15 евро. Имаше си един лагер естествено, но вместо втори- бронзова втулка. Това на короната, ротора с пиньончето си е на два лагера. С него направих два ремонта, основно с диамантина и накрая се окъси ротора от прахта. Та тогава го отворих да му видя карантиите.
Към 6 минах през кауфланда в Надежда на хан Кубрат и имаше 5 флекса (някой ако ходи да се огледа добре, защото са ги забутали малко по в страни от другите инструменти), та взех единия. Утре ще го проверя що са стока е.
stan73 - майстор
Честито на успелите ! :)
(Аз от моя съм доволен, а и след около 30 секунди работа на празен ход вече не мирише на четки (вероятно са се напаснали по колектора).)
Chefo77 написа:
stan73 написа:
Ами дано, според мен си струват, аз много се надявах (а и чаках) лидълският, но като не го пуснаха и грабнах този...
Не зная дали си струва, но колегата много се зарадва на шлайфа. Голям токмак, чак като го пусна, падна UPS-а :lol: :lol: :lol:
В 8.45 в Кауфланд - Възраждане нямало нито един, а аз взех последния от Варна Мол ...
Градски, не знам, какъв Ви е ЮПиЕса, но ако не е поне 2000 до 3000 волтампера (~1330 до 2000 вата (даже и толкова ми се вижда малко на кантар...)), няма шанс да издържи пусковия ток (превишаващ за около 0,7 сек. няколко пъти номиналния)...
parketmilanov - специалист
Chefo77 написа:
Аз след час съм в Кауфланд Варна Мол, ако има - да отнеса един шлайф за колегата, че няма и няма и да си вземе. Пък дано има късмет :)
я че ми трябва спешно един евтин щлайф?
какъв шлайф си взе чефо .Дай линк
stan73 - майстор
parketmilanov написа:
Chefo77 написа:
Аз след час съм в Кауфланд Варна Мол, ако има - да отнеса един шлайф за колегата, че няма и няма и да си вземе. Пък дано има късмет :)
Прочети поне предната страница де, то бива бива, ама !
nikolson - майстор
parketmilanov написа:
Chefo77 написа:
http://shop.valerii.com:8080/eb/shop__0 ... 345__bg_BG
Те това май, но за 17.40 лв от Кауфланд. Наистина много евтино, чак ме връща назад към първите Акита и Агояма по 15 лева в Метро преди десет години...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: