• 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 80
Съвети за начинаещи готвачи.
Stefan_62 - майстор
nikolson написа:
Стефане, с това пилешко много постно бе! После да не питаш де ми е холестерола...
Писах и свинско :lol:, а пък холестерола си ми е в кръвта, но за сега е в идеални показатели :lol:
kuger - майстор
Вчера правих проба на зеуето, станало е муцка. Но, сега съм на тема прът с ...... гадайте!
stiv1961 - майстор
kuger написа:
Вчера правих проба на зеуето, станало е муцка. Но, сега съм на тема прът с ...... гадайте!
Започвам да хълцам..... чжучжуцииииии :-D

Прикачен файл

20131205_173154 %28600 x 450%29.jpg
20131205_173154 %28600 x 450%29.jpg (81.76 KиБ) Видяна 2344 пъти
stiv1961 - майстор
И моето вече е готово. Опитах чорбата, вече е резлива, мисля другата седмица да го пресичам. Важното е, че за Коледа че има свинско,винско и кисело зеленце :)

Прикачен файл

061220132297.jpg
Stefan_62 - майстор
stiv1961 написа:
И моето вече е готово. Опитах чорбата, вече е резлива
Изображение
Аааа Чена, мойта е по-червена :? :lol:
Изображение
onkelabg - специалист
Нещо на Розе ми мязи колега..... =D>
Stefan_62 - майстор
onkelabg написа:
Нещо на Розе ми мязи колега..... =D>
А дано, ама нада ли :? . Абе чиста зелева чорбица си е :lol:, ама тази година му ръгнах в бидона три червени зелки и стана по-червеничка чорбицата :lol:
kuger - майстор
Преди две години направих зелето с добавка 3 малки червени зелки. Чорбата стана нещо средно между тези на Стив и Стефан. Но и другото зеле в бидона пое от цвета, придоби гаден вид. Вече слагам само царевица и дюля, нищо друго.
stiv1961 - майстор
Stefan_62 написа:
Абе чиста зелева чорбица си е :lol:, ама тази година му ръгнах в бидона три червени зелки и стана по-червеничка чорбицата :lol:
Аз сложих само две червени зелки, не можах да намеря царевица.
КИМИ - специалист
Царевицата е за по-бързо започване на ферментацията, щом е станало твоето- грижи нямаш:
Я дайте рецепта как правите зелева чорба.
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 80

Тема "Кисело зеле" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: