• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
crez - майстор
Помпата задължително работи в хоризонтално положение спрямо ротора, така че осовата хлабина няма значение. За всеки случай разглоби помпата и провери дистанционерите на ротора. Относно вентилите върни ги в магазина, аз също имах проблеми точно с ъглови от този тип, смениха ми ги и то два пъти. Търговеца си призна че аз не съм първия самите те си имат проблем и не подлежат на ремонт.
naskov - майстор
dimitarg написа:
Тези вентили работят
Тези вентили се казват автоматични обезвъздушители. Като си купиш марка IMT и няма да ги сменяш години напред :wink:
dimitarg - специалист
Отворих помпата- триещия се лагер до турбинката е счупен. Дали някъде се продават такива ротори?
crez - майстор
Носиш помпата на стругар и то прави нов ТРИЕШ (ако е такъв). Резервни части иначе само във представителството на фирмата производител.
mongoose - напреднал
И аз се нуждая от ремонт на помпа Wilo - стопи се турбината но немога да открия от къде да закупя, открих сервиз в Стара Загора но непредлагали части за моята която е Star RS 25/4. Някой би ли ме насочил към сервиз или пък магазин, ще е нужен телефон за контакт понеже съм от Габрово.
  • 1
  • 2

Тема "Поправка на помпа Wilo." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: