• 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 386
Ел. инструментите. Консумативи.
dragozow - майстор
Драгозов ти или си много як, или не палиш 36 във въздуха, а някоя по модерна машина. Особено като е студена си иска Земя ! :prost:
Така ги паля и много колеги така ги палят. От сутринта съм запалил една 365, една 545 и няколко домашни триона. Първите две са с декомпресор.
teon - специалист
...ако е дълго непалена пък и студена, определено си иска 'заземяването'...веднъж дори 'дърпахме' една из селото докато запали :mrgreen:
Sof - специалист
С какво я дърпахте ?

Да не прескочи ангренажният ремък само ! :mrgreen:
vrangelov - специалист
Косис, не може да прескочи зъб. Нали е с верига, а не с ремък! :lol: :supz:

Не се сдържах и аз да поспамя. Извинявам се!

Като казах верига, се сетих нещо. Има едни вериги, които уж режели пирони. Дават ги, че ставали и за спасителни операции. Дали е вярно това за пироните, защото аз като срещна някой не знам дали го режа, но после грабвам пилата?!?
dragozow - майстор
Има строителни машини за рязане на бетон, пак са с верига, но е специална и вероятно струва колкото целия моторен трион.
vrangelov - специалист
Не, нямах предвид строителните. Те са с диамантени зъби и водно охлаждане.
Ето тези съм гледал.
Това въобще с какво се точи?
dragozow - майстор
Щил я нямат, Хускварна също не внасят от скъпите. За стари греди и други става. Много малък и беден пазар сме и това че трима ще си купят не оправдава инвестицията. Не случайно най-много се коментират машините на Лидъл във форума.
Sof - специалист
Верно че е с верига :wink: !

Те и тия Лидъл, даже и машина за точене имаха, но резачки и да е имало аз съм изпуснал тази "невероятна" оферта-последно имаха зегета и некви такива.
Но сега гледам са свършили-купуват ги хората, щото са много евтини верно е !
Но като им погледнеш ватовете-работната мощност и ти става ясно че а си ги напънал, а си купил нова ! И материала от който са направени е лабав.
ferrari4456 - специалист
Машината за точене беше кофти и резачката не беше от най-добрите, така че нищо не си пропуснал.
Принципно цената към качеството е много добра.И въобще не им е лоша мощноста.Примерно зегето им според мен е на много по-голяма стойност от 50лв.Средно качество пластмаса, малко по кофти от зеления Bosch, 800W мотор.Лазер, лампа всичко просто си е перфектно.
Sof - специалист
Е аз просто ги иронизирам !

Ако е било 800 вата е добре, ама аз видях едни на 400 мисля. Може да е била друга партида. Макар че аз имам едно фалше пак слабо, ама върши работа и сега взех едно на Спарки 500 вата но има и махаловидно движение. Диоди има, само лазер няма. А това има ли махалото ?

То лазера е добре, но кривнеш ли и отиваш на друга права.

Ясно е че качеството е около зеленият Бош, за който аз не съм чул добри отзиви !

До тука от Лидъл взех Тостер и съм доволен ! :wink:
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 386

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: