Колега може ли малко разяснение относно тая аларма само свири или и изключва батерията?Линк към ибей ако може да дадеш откъдето си я поръчал.Ще ми се да монтирам такава на винтоверта който правих с ли по пакета и да го дам на баща ми да си го ползва на село,тъй като аз си купих винтоверт със литиева батерия.А сега не искам да му го давам че или ще се запали или ще съсипе батерията.

). Идеята на тази джаджа е да индикира - звуково и светлинно, когато падне напрежението под 3,3 волта на клетка. Закача се към балансиращата букса на батерията. В сайтовете и форумите пише, че доста силно пищи бъзера. Има по 3 светодиода за всяка клетка - зелен: за заредена батерия, жълт за изтощаваща се батерия и червения - спира се работата и се слага веднага на заряд. При този вид батерии не трябва напрежението да пада много под 3,3 волта, че иначе са за боклука. В Интернет пише диодите точно при какви напрежения засветват. С малко доработка може да се направи и да изключва винтовера. Колега от друг форум си го е направил пък да работи само, когато се натисне копчето на винтовера за пробиване/развиване. Варианти - различни за направа и действие.
 ). Идеята на тази джаджа е да индикира - звуково и светлинно, когато падне напрежението под 3,3 волта на клетка. Закача се към балансиращата букса на батерията. В сайтовете и форумите пише, че доста силно пищи бъзера. Има по 3 светодиода за всяка клетка - зелен: за заредена батерия, жълт за изтощаваща се батерия и червения - спира се работата и се слага веднага на заряд. При този вид батерии не трябва напрежението да пада много под 3,3 волта, че иначе са за боклука. В Интернет пише диодите точно при какви напрежения засветват. С малко доработка може да се направи и да изключва винтовера. Колега от друг форум си го е направил пък да работи само, когато се натисне копчето на винтовера за пробиване/развиване. Варианти - различни за направа и действие. Обратно търсене по изображение:
 Обратно търсене по изображение:

.
 .