Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
С тази политика на връщането често се злоупотребява. Свидетел съм как къртач за 150 евро нарочно го изгориха( млатене с тъпо шило в един голям камък, докато не изпуши). Ползвал го Ганьо,свършил си работа и решил да го смени с нов, за да го продаде в България.
Avas_co - майстор
Сигурно ще ми скочите, но все пак.
Ползвал съм доста жълти шлайфове.
Еми, караха ми по 7-8 месеца до година,ако въобще тръгнеха.
За удоволствие от работата с тях няма и да споменавам.
Ако човек дебне, изкачат добри оферти на качествени машини.
Сега в Киров(които хич не са ми любимци) има това http://shop.kirov.net/?cid=46&pid=2010 , за 89 лева .
Да, не е 900-9000 вата(жълти), но знаеш, че МЕТАБО като са написали 650 вата са толкова.
Предполагам не е нужно да се гадае кое ще изкара по-дълго, Метабото или тоя РТР премиум.
Chefo77 - майстор
Ами и аз си мислех, че Метабо са си свършили работата както трябва и след като пише Метабо, значи е Метабо, но на третото ползване тъпия орбитален ексцентър-шлайф спря и не тръгна, да го е.а. Отворих го и се оказа, че вътре има почти толкова прах, колкото и във филтъра отзад ... Май май невинаги си вършат изчисленията както трябва :wink:
Владо, след като някой е преценил да даде 20 вместо 80 за някаква стока, значи би трябвало да си е преценил дали ще му върши същата работа. Точно заради това си взех зегето от Лидл като резервно за основното ми. За резерва и груби неща е УАААУ, но никога не бих го заменил с другото :wink:
ferrari4456 - специалист
Работих в един цех със син бош зеге и кефа е пълен, ама там правят дивани и им трябва голяма прецизност.
Миналата седмица със зегето от лидл сложих 40 квадрата ламинат у тъщата, като закача прахусмокачката е супер просто, ама няма място за сравнение, да хубаво е пред бъджети и райдера, ама...
dpp - специалист
Тоя RTR ли е къв е флекс 125мм е пълен боклук. Не знам , но тук в Бургас - Кауфланд, даже не е на прИмоция, ами си е 40 лв! Аз и 17 не бих дал... Като го врътнах и така гадно се движи .... Имам чувството , че е с пластмасов червяк и ротора е на втулки от двете страни.... :?
kamendc - специалист
stan73 написа:
П.П. Пак повтарям - РТР Премиум няма нищо общо като качество на изработката и цена с тези брандирани само като РТР !!!

Не твърдя, че е супер, но е съпоставим с Бъджет или почти с Парксаид.
Ей това нещо се чудя някой работил ли е с него - дори някакви кучи марки като "Реноватор" са по 130 лева, Боша е 180, пък това е 80 хем с батерия (което може и да е минус, де) но все пак е литиево-йонна:
http://praktis.bg/bg/Multitul-3-v-1-RTR ... 4/product/
Трябва ми за някои домашни работи от дъжд на вятър, не съм про. Чудя се едно буково чело на стъпало ще мога ли да скъся с него, към 2 см дебело, 80 см дълго - искам да отнема 1 см по дългата страна. Сигурно ще трябва 5 пъти да зареждам батерията докато свърша.
stan73 - майстор
dpp написа:
Тоя RTR ли е къв е флекс 125мм е пълен боклук. Не знам , но тук в Бургас - Кауфланд, даже не е на прИмоция, ами си е 40 лв! Аз и 17 не бих дал... Като го врътнах и така гадно се движи .... Имам чувството , че е с пластмасов червяк и ротора е на втулки от двете страни.... :?
Вбесявам се когато не се чете, а се говори/пише наизуст. Въпросният ъглошлаиф РТР Премиум беше на цена 70 лева, в последствие го намаляваха на 35 и накрая на 17. 40 лева и е с 3 години гаранция. Не е лош (особено за парите си) и е нещо като близнак на съответният Бъджет в Практикер за 50 лева (понякога има страхотни попадения с тези Бъджети...), но с 2 години гаранция.

Почти съм сигурен, че това, което си видял за 40 лева е само РТР - за което бях предупредил няколкократно, че не става и няма никаква база за сравнение като качество с РТР Премиум (освен това серията Премиум са поне 2 пъти по-скъпи от обикновената, която пък е ужасна и не препоръчвам на никого да си купува от обикновената (колкото и да са евтини) - даже турбинките са им криви (аз такъв инструмент не бих искал да включвам (може да не съм богат, но имам само един живот)) !!!!! ) !!!
Последна промяна от stan73 на пон дек 09, 2013 4:01 pm, променено общо 1 път.
ferrari4456 - специалист
Има една поговорка, която гласи "Не съм толкова богат да купувам евтиното".И в случая мисля, че важи.
Chefo77 - майстор
ferrari4456 написа:
Има една поговорка, която гласи "Не съм толкова богат да купувам евтиното".И в случая мисля, че важи.
... каза човека, който си взе зеге от Лидл и му се кефи :lol:
Бъзикам те :)
И 100 пъти да повторят едно и също, няма да го разберете - машината не е лоша. А за 17 лева е просто прекрасна. Имах ренде на Бъдгет, вършеше си работата добре, смених го за Айнхел ... малко по-добре е. Е, няма нищо общо с Макита за едни 300-350 лева, но когато го ползвам веднъж на месеца за 3 минути, какъв е смисъла да давам 10 пъти повече??? И в случая за шлайфа - да, дървен е, да, токмак е ... Но струва 17.39. И е с 3 години гаранция :)
Предполагам, че някой ако съди само по цената, ще заключи, че за 70 лева трябва да е доста добър ... Приеми, че струва толкова - ето, не е евтино :wink:
stan73 - майстор
Май от тук само Градският ме разбра (а уж разделът е " Къде е по - евтино ? " ).
(Чак почвам да съжалявам, че споделих с всички Вас находката (то не бяха глупости, не бяха съмнения)...)

П.П. Че е токмак - токмак е, но мощността му е 900 вата (реална) - няма как да е по-малък като габарити.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: