• 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 216
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
big_death - специалист
hidrazin - майстор
Най-големите късметлии:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MhI4nB4u77M[/youtube]

:partyman:
stiv1961 - майстор
Смешни военни инциденти :)
http://vbox7.com/play:c76600bd0d&start=52

Не мога да го постна директно :?
8180 - майстор
jekasus написа:
................. :-D
Колега,
ИЗСТРЕЛ В ПОНЕ ДВЕ ДЕСЕТКИ!
Като гледам новините тези дни, все си мислех "Абе, защо тези братя-украинци не се поинтересуват как е в БГ".
Имах търпението да изгледам клипа (нямам проблем с езика), а сега си мисля, че хич не е лошо да го гледаме и НИЕ българите - "втората десетка".
В 14мин. са събрани почти всичките ни "спомени за бъдещето".
Има 5-6 формални неточности, допустими от дистанция, НО точно заради дистанцията си е в "десетката", според мен и за нас - за намеренията ни, за действията, за желаните промени. кой и как подрежда/залъгва/проповядва ЦЕННОСТИТЕ НИ.

Да, със сигурност е пропаганда САМО на "антитезата" (заглавието е прекрасно), но къде са приемливите доводи и с какво ще отговори "тезата" (в БГ и Украйна)?

А ние сме 6 год. по-късно. :?
MamaMy - майстор
Няма кой в България да се покаже по някоя национална телевизия и да каже всичките тези истини, че даже и още толкова, на народа. Мнозина от нас ги знаят и те са някаква всеобща тайна, но никой няма смелост да ги изговори. Не говоря за политиците, те се опитват всячески да ги премълчават раболепно. Говоря за журналистите. Няма никъде по света толкова приспана четвърта власт. Че е приспана с инжекция е ясно на всички, както и че инжекцията е финансова. На всички ни са ясни и работодателите и поръчителите на музиката. Не съм, или по-скоро не бях, привърженик на някакви конспиративни теории за България, но все повече започвам да вярвам и то не на някоя определена, а на всички едновременно...
8180 - майстор
MamaMy написа:
Не съм, или по-скоро не бях, привърженик на някакви конспиративни теории за България, но все повече започвам да вярвам и то не на някоя определена, а на всички едновременно...
Колега,
Не им се впечатлявай особено. "Конспиративните теории" са "клише" на опонентите, които нямат съществени аргументи срещу фактите, а в клипа гледаме САМО факти (истини), трудно оспорими, според мен.
А дали са "ясни за всички" - доста оптимистично е. Това е другата стана на "конспирацията" - да си възпита вярващи. И преди беше така, ама по-интеесно - поне с "общите жени". :)

Отиваме в "офтопик" тук, сори. Бих участвал в дискусия другаде, например в "смахнатия" Пясъчник или специална тема - поводът е супер актуален, а от развръзката в Киев ще трябва да се учим.
lz1wvm - специалист
На радиолюбитела явно не му работи телеграфния ключ. :partyman:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Ez_hcYumQI
lz1wvm - специалист
Мисля,че Слави разказваше един виц.И той беше следния.
Събрал Господ,Американския,Руския и Българския президент,за да им отговори на един въпрос.Американския президент попитал,дядо Боже кога ще излезем от тази криза.Господ помислил,и казал....има няма 40-50 години.Тогава президента се разплакал.Господ го попитал,защо плачеш....и той казва,ми няма да съм жив да го видя.Руския президент питал,кога ще се съберем пак всичките републики,та да станем пак СССР.Господ казал,има няма 50-60 години.Разплакал се и руския президент.Защо плачеш,пита Господ....ми няма да съм жив да го видя.Дошло ред и на Българския президент.Той питал,дядо Боже кога ще се отървем от тази корупция.Господ се замислил....замислил,и започнал да плаче.Нашия президент го питал,защо плачеш.А той казал,ми не знам дали ще го доживея.
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 216

Тема "Клипчета! (... напишете резюме на постнатите линкове)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: