• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
nikolovvd - майстор
Сваляш гипса до здраво и после отново с гипса. Тези кухини се получават, когато не се изчака долния слой гипс да изсъхне или стената под гипса е прашна. Няма контакт между повърхностите.
За експеримент разбъркай в една кофичка от кисело мляко гипс и го остави да стегне. Ако измериш температурата ще видиш, че е около 35-40 градуса.
marian1 - майстор
Мокри повърхността по която ще гипсираш - Обилно! Няма да ти се пука....
NeoBoss - специалист
на мен ми се налага да запълвам едни канали с гипс, най лесно ми беше да слагам равномерно гипса във една кофичка напълвам я със вода и чакам да спрат да излизат балончета , след което изпивам излишната вода да остане само гипс. Така се получаваше перфектно напоен, слагах от него малка на маламашката със шпакличката го разбърквах леко и запълвах. Така се получаваше че накрая в кофичката гипса още не беше стегнал а там където съм започнал вече беше твърд. Незнам колко е правилно ама засега стана не се напукал.
  • 1
  • 2

Тема "Гипс" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: