Най - вълнуващия въпрос зимно време.
nikolovvd - майстор
Сарказма е едно на ръка. Познавам хора, които по цял ден гледат такива клипчета и са зомбирани от тази свободна енергия. Като седнат на маса, вместо да се концентрират върху концентрата, ни надуват главите колко пари имало в тези идеи, но до сега готово изделие не съм видял от тях.
thinkpad - майстор
Никола Тесла е един и той е мъртъв. "Свободна" енергия няма, тя винаги идва от някъде и е за сметка на нещо. Законът за запазване на енергията е универсален.
nikolovvd - майстор
Бе аз да си намеря едно местенце за вила на 100-тина метра от 220 kV далекопровод, па да видиш колко свободна енергия ще извадя! :lol:
bulhomes2 - майстор
Ако можеш и по индукция да се закачиш...
dadko - майстор
заглавието на темата трябва да се попромени. от втората дума да се махнат буквите "и" , "н" и едно "о"
nikolovvd - майстор
bulhomes2 написа:
Ще си направя топлообменик на термопомпата с медни тръби вкопани в земята, като токът за компресора ще идва от медните тръби. Елате тогава да ми видите перпетуумобилето. :-D :lol:
Ще трябва и да инвестирам в една перка и един слънчев панел, че ЧЕЗ ще ме хванат! :weedman:
s_s1 - специалист
nikolovvd написа:
bulhomes2 написа:
Ще си направя топлообменик на термопомпата с медни тръби вкопани в земята, като токът за компресора ще идва от медните тръби. Елате тогава да ми видите перпетуумобилето. :-D :lol:
Ще трябва и да инвестирам в една перка и един слънчев панел, че ЧЕЗ ще ме хванат! :weedman:
Може ли малко повече да подскажете за тръбите как ще се индуцира в тях ел.енергията.
VLADO66 - майстор
s_s1 написа:
nikolovvd написа:
bulhomes2 написа:
Може ли малко повече да подскажете за тръбите как ще се индуцира в тях ел.енергията.
Може и надземно :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xNgpMkwX5qY[/youtube]
nikolovvd - майстор
По същия начин както в трансформатора на електрожена.
Вземи един миливолтметър, свържи му клемите за изводите на един говорител и натисни леко мембраната му. Стрелката ще полудее.
През Пролетта, като излезеш на излет в някой облачен ден, спри колата под някой далекопровод. След тридесетина минути пипни покрива на колата, но по-внимателно да не се изгориш.
Така ще усетиш едно явление, благодарение на което имаме ток вкъщи, гледаме телевизия, слушаме радио и т.н.
Subsa - специалист
Това с далекопровода е мит...

Тема "Евтин икономичен отоплителен уред" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: