• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 71
Нека намерим най-тънките цени.
big_death - специалист
EDI - майстор
Стругчето не е лоша оферта.Оберфрезата също бива, макар за тая марка да бях чел, че е доста "китайска" изработка.Абе, като пуснем тука нещо добро и изчезва на момента.Я да си признае кой ги изкупува :lol: , дано да е някой от форума.
dadko - майстор
Обявите за продажба в сайта са забранени.
Но тема с линкове към обяви в продавалник- не! Е, те това е добро попадение ;-)
Тъй, де, те обявите не са в сайта, в продавалника са...
EDI - майстор
Е, може и такива машини да попаднат от продавалника тука, ама си мисля, че ако някой от тук има машина, вижда кой търси такава и спокойно може да се свърже с търсещия.Аз поне само купувам машини, нищо не продавам, затова съм на два ката в работилницата. :lol:
profesionalist_wood - майстор
Аз изкупувам :-D
EDI - майстор
Абе ще си признаеш ти, ти ли отмъкна чизъла.Докато го разгледам и изчезна.Викаш, че си питал само за свредлата, ама май си отнесъл всичко :-D .Ако си ти, да ти е честит.
profesionalist_wood - майстор
хехе позна :-D ама жълтия чизъл отмъкнах,ама нямам свредлата още,имам само размер свредло 1/4. Зеления чизъл с комплекта свредла не съм го отнасял :?
EDI - майстор
А, оня преди месец и нещо, дето се появи.Аз помислих, че отмъкна вчерашния, зеления.В ИБЕЙ има свредла, 4-5 броя, към 20 и малко лири струват, може да ги погледнеш - http://www.ebay.co.uk/itm/BRAND-NEW-4-P ... 19d34df81d .Тези за 4,50 лири идват до България по пощата.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 71

Тема "Добри попадения в OLX" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: