• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
rendo - специалист
Валяци "Кана" взимаш струват 12 лв и ще имаш да си боядисваш колкото ти душа иска
borkata3000 - специалист
rendo написа:
Валяци "Кана" взимаш струват 12 лв и ще имаш да си боядисваш колкото ти душа иска
Точно те са виновника за темата.
Изображение
Взех и препоръчания Антарес. Даже 2 един малък, велурен и 1 голям. Велурения се справи много добре, но е малък за големи площи,
Изображение
а по-голям такъв нямаше в магазина. Големия обаче пак се заплеска след малко употреба. И вече си мисля, че всичко е от боята, прекалено гъста е (Хамелекон), а пише с големи букви, да не се разрежда. Но при толкова гъста боя се работи трудно, с две ръце натискам, все едно я валцовам тая стена, не боядисвам. :?
Дали да я разредя малко?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Хм. Всъщност имаш ли опит с боядисване? Питам, щото не се натиска...
borkata3000 - специалист
n_a написа:
Хм. Всъщност имаш ли опит с боядисване? Питам, щото не се натиска...
Зависи какъв опит. Боядисал съм 1 апартамент, това е. С дисповит. И с голяма лекота и удоволствие.
Повярвай ми, нямам никакво желание да си хабя силите с тоя валяк. Но ако си боядисвал с гъста боя, сигурно ще ме разбереш. Ако не натисна, няма как да разкарам боята, тя въобще не се отделя от валяка. Прекалено гъста е, незнам дали такава трябва да бъде.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Добре де, като не ти харесва курвата, що сменяш леглото? :roll:
borkata3000 - специалист
n_a написа:
Добре де, като не ти харесва курвата, що сменяш леглото? :roll:
Щото курвата вече е платена и трябва да я прекарам.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
:-D
:? Последно - малко водица и дунапренено валяче. За две левчета само (там някъде бе цената).
  • 1
  • 2

Тема "Качествени инструменти за боядисване" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: