Stefan_62 написа:Някой от вас пробвал ли е да филтрира ракия през кана "Брита"Какво точно искаш да филтрираш? Тук кана Брита не ти помага за аерацията(отлежаването) 1 месец.. Казаха ми, че имало доста добър ефек след това, относно качеството на ракията.
КИМИ написа:Какво точно искаш да филтрираш? Тук кана Брита не ти помага за аерацията(отлежаването) 1 месец.Аз лично нищто не искам да филтрирам
 , моята ракийка си е достатъчно чиста и добра. Просто попитах , дали някой от форума е пробвал и дали има ефект, казаха ми че имало разлика като се мине през каната и затова попитах ей така от любопитство.
 , моята ракийка си е достатъчно чиста и добра. Просто попитах , дали някой от форума е пробвал и дали има ефект, казаха ми че имало разлика като се мине през каната и затова попитах ей така от любопитство.

аз я правя с мед и 1-2 зърна карамфил, но има един проблем нещо не я тача греяната /пия по някога само при свински погребения
 аз я правя с мед и 1-2 зърна карамфил, но има един проблем нещо не я тача греяната /пия по някога само при свински погребения   ...
 ...