• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
erolchy - специалист
todortv написа:
hidrazin написа:
Туй даскалите съвсем изперкаха. :?
Нарочно ги е задал, да се порови Студента, малко да прочете защо не намира......
Моят преподавател е по инструментални машини и си няма на понятие от електроника и електротехника. Така че този електромотор ще свърши идеална работа, стига да не му намери някакъв косур...
Благодаря за двигателя ще му го покажа и ще видим какво ще стане..
hidrazin - майстор
erolchy написа:
Моят преподавател е по инструментални машини и си няма на понятие от електроника и електротехника. Така че този електромотор ще свърши идеална работа, стига да не му намери някакъв косур...
Благодаря за двигателя ще му го покажа и ще видим какво ще стане..
Не бъди толкова сигурен че си няма понятие от .... Ти поне му кажи между другото, че този двигател ще работи с тези обороти само в САЩ и някои части на Япония.
:partyman:
thinkpad - майстор
hidrazin написа:
Хубаво беше и да му обясниш, че у нас тоя матор няма да развие 1800 оборота без допълнителна електроника.
Човека иска матор, матор му давам. Тая фирма прави и като за нас матори.
Junak написа:
Обороти...
Всъщност оборотите на някои места ги давят 1760, ама това е друг въпрос... Ами..не че се занимавам със строене на електродвигатели, ама се намира нещо...
hidrazin написа:
...По подразбиране предположих 50Hz. Все пак сме у Европата.
Виж спецификациите на подобните мотори на тоя производител. Дадох един, но не е единствен.
kam34 - специалист
Че то си е много ясно написано само дето е на ингилизки 1765/1470
RPM ... 60/50Hz. Мотора е универсален при честота 60Hz работи на синхронни 1800 оборота, а при честота 50 на 1500.

Уреда от другата тема има ли връзка с тази :?
erolchy - специалист
kam34 написа:
Че то си е много ясно написано само дето е на ингилизки 1765/1470
RPM ... 60/50Hz. Мотора е универсален при честота 60Hz работи на синхронни 1800 оборота, а при честота 50 на 1500.

Уреда от другата тема има ли връзка с тази :?
Не няма, просто доста често ми се налага напоследък да изчислявам и да проверявам индуктивности.
  • 1
  • 2

Тема "Търся електродвигател 5kW 1800-2000 0б." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: