Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
lowriderzzz - специалист
Наумил съм си да си сглобявам ел. мотоциклет, но се чудя кои са най-удачните акумулторни батерии за целта, които се предлагат на родния пазар.

Литиево йонни май трябва са, но не съм сигурен. Има ли някои маняци, които са си правили нещо подобно да споделят.

Мерси.
Последна промяна от lowriderzzz на съб дек 14, 2013 9:01 pm, променено общо 1 път.
lowriderzzz - специалист
hidrazin написа:
Стотина страници за четене. :)
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... =18&t=8597
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 18&t=24479
:partyman:
Доста дълги теми. Не може ли линкове направо тук ?
hidrazin - майстор
Не може. Защо някой друг да си губи времето да ги търси из темите?
Насочи се към LiFePO4 Batteries. Чичо Гошо ще те води по пътя!
nikolaytatarov - специалист
нали първо тръгна с търсенене на ел . двигатели за коли и мотори и после го заряза .За сега в LIPO батериите е истината но трябва да си приготвиш и пари за тази инвестиция,от това зависи основно краиния резултат.
lowriderzzz - специалист
nikolaytatarov написа:
нали първо тръгна с търсенене на ел . двигатели за коли и мотори и после го заряза .За сега в LIPO батериите е истината но трябва да си приготвиш и пари за тази инвестиция,от това зависи основно краиния резултат.
Двигател намерих, дето ме устройва, но чак в Гемания. Тоя двигател нали така или иначе трябва да се захрани от нещо.
hidrazin - майстор
Сега това, дето мислиш да правиш само на акумулатори и електродвигател ли ще е ?
Последна промяна от hidrazin на нед дек 15, 2013 9:17 pm, променено общо 1 път.
lowriderzzz - специалист
hidrazin написа:
Сега това, дето мислиш да правиш само ма акумулатори и електродвигател ли ще е ?
Е не, ще трябват и други части, но това ще са основните.

Почнах да чета темите.

Тема "Кои са най-удачните акум. батерии за направа на ел.мотоцикле" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: