• 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 244
Всичко за дърводелството
EDI - майстор
Аз си намерих комплект инчови цанги за СПАРКИ.Иначе комплекта не е лош, има си и цанги, като гледам 8-ица е.
bimbaeco - майстор
Къде ги намери и за какви пари?
Аз търся инчова цанга с гайка.
EDI - майстор
Поръчах на Николай - Kumay.Поръчаха за фирмата си и се оказа, че има 1/4 и 1/2 цанги за СПАРКИ, има и гайки.Тези дни ги чакам да ми ги прати.
bimbaeco - майстор
Супер. И аз ще поръчам.
big_death - специалист
Оффф, не че ми трябват , ама взех та ги порачъках - ей тъй да има - "ваданлък" !
EDI - майстор
Не се знае кога ще ти потрябва. :partyman:
kapeto - помощник
От къде да си намеря постоянна торба за прахосмукачка от плат.Трябва ми за прахосмукачка,която е свързана с шлайф машина и прахта е финна.
Chefo77 - майстор
Не ти трябва от плат, щом е за фин прах. Много бързо ще се запълни и не може да се изтупа качествено. Няма ли вариант за воден филтър?
kapeto - помощник
Chefo77 написа:
Не ти трябва от плат, щом е за фин прах. Много бързо ще се запълни и не може да се изтупа качествено. Няма ли вариант за воден филтър?
Не е с воден филтър модела е FLEX S35 свързвам я с машина за шлайване на стени и тавани.
tbmtbm - помощник
От днес вече съм не чак толкова "горд" собственик на оберфреза budget 1300 от практикер.видях,че ги хвалите за хоби цели,а на мен ми е нужна да нашаря гредите за един навес.
искам да попитам дали има някакъв специчен начин на завиване на гайката,държаща цангата и фрезера,че вече час се мъча и не може и грам да захапе.като махна пружинката и цангата,на сухо се навива,но няма и един оборот,а с тях изобщо не ще да захапе.та въпроса ми е аз ли бъркам някъде,гайката ли е дефектна,по някакъв специфичен начин ли се завива.ротора естествено си го застопорявам
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 244

Тема "Фреза и оберфреза." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: