• 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 284
Ел. инструментите. Консумативи.
estorm - специалист
Добре, че ми казахте навреме за това, че не всички са еднакви. Сещам се за един майстор дето само стартери прави ще ида направо при него да ми каже какъв да търся ако няма при него този механизъм. Иначе стартери бол на пазара както и разпарчосани всякакви машинки ама досега не бях се сетил да си спретна една планетарна приставка за дрелката или перфоратора.
mitko64 - майстор
Фолцвагените доколкото знам са с редуктор, лада Самара също ВАЗ 2109.
kalpev - специалист
Здравейте.
Харесал съм за подарък този винтоверт: Hitachi DV18DCL2 18 V
Какви отзиви може да ми дадете за него? Има и една Макита BHP453RHE 18 V с почти същите параметри и цена, посъветвайте ме на кой да се спра.

Прикачен файл

large.png
large.png (71.98 KиБ) Видяна 3228 пъти
tanosliven - специалист
От двете Makita но разгледай и новите Dewalt .
kalpev - специалист
Благодаря. Нямал съм допир с Хитачи, мислех, че са с качеството на Макита.
Dewalt го няма като асортимент в този магазин, ще трябва да го търся другаде, а НГ наближава. Но и малко съм предубеден към тях, като че ли им поспадна качеството в сравнение с Макита.
VLADO66 - майстор
kalpev написа:
Благодаря. Нямал съм допир с Хитачи, мислех, че са с качеството на Макита.
Dewalt го няма като асортимент в този магазин, ще трябва да го търся другаде, а НГ наближава. Но и малко съм предубеден към тях, като че ли им поспадна качеството в сравнение с Макита.
Виж и сините Бош-ове-има разни промоцийки,пък и по-добре е да вземеш нещо с две батерии.
estorm - специалист
kalpev написа:
Здравейте.
Харесал съм за подарък този винтоверт: Hitachi DV18DCL2 18 V
Какви отзиви може да ми дадете за него? Има и една Макита BHP453RHE 18 V с почти същите параметри и цена, посъветвайте ме на кой да се спра.
Зависи от цената! Взех си същия от Англия за 90 паунда с 2 литиеви батерии е и за цената си е просто супер. Чудесно се държи на натоварване. Бе на промоция. Иначе редовната му цена мисля е 135.
kalpev - специалист
VLADO66 написа:
Виж и сините Бош-ове-има разни промоцийки,пък и по-добре е да вземеш нещо с две батерии.

И двете оферти са с по две батерии и куфар, държах на това.
За подарък е на мой приятел новодомец, който има да сглабя сума ти мебели и още такива настанителни дейности, а няма много време.
Отказах се от Бош, защото един чисто нов, след 3-4 месеца ползване започна да дава проблеми с патронника, а иначе е страхотно удобен и хубав за работа.
В крайна сметка му взех Макита-та, благодаря ви :yes:
Subsa - специалист
* литиева батерия
* без-четков електромотор
* 2-3 скорости
* електронно регулиране на въртящия момент и биенето
maptod - специалист
Препоръчайте някой винтоверт Makita или Bosch, 2 скорости, батерии Li-Ion. До около 300-400лв. Гледах това:
http://www.onlinemashini.bg/akumulatore ... 34nm/12071
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 284

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: