Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
marian1 - майстор
Благодаря, вечерта четох из нета, гледах какво ми предложихте, рових и :-D сътворих: Една марля, постоянно натопена в леген и закачена на сушилка - на пътя на въздушния поток от климатика.. Сега чакам да видя резултата :? Според инструкциите на овлажнителите които разгледах, нормална влажност - 40- 60%, при болен 60-70% - ще мъча да кача влажността около 60-65% защото ми трябва по влажен въздух, предвид операцията която направих.

П.С. Не мога да простирам в помещението - моята се пени, че дрехите се омирисвали на цигари - тя пуши! :lol: Което ми е и малко странно, защото когато пушиш - не си гол! :lol: :lol: За разпръскването на вода - ами гадно е, защото пада по пода и .... ще цъфне ламината.
nikolovvd - майстор
marian1 написа:
тя пуши!
Предложи й да пуши навън :cold: , докато стане марихуаната. Все пак си болен човек и ако си се отървал от една болежка, не е задължително [-X за хващаш друга чрез пушека от цигари, ей така да не си капо! :mrgreen:
marian1 - майстор
оф... това е болезнена тема - аз спрях цигарите съвсем скоро. За сега чакам в засада.
stiv1961 - майстор
marian1 написа:
оф... това е болезнена тема - аз спрях цигарите съвсем скоро. За сега чакам в засада.
Ох, браво на теб :supz: Аз изкарах пневмония, е намалих ги, но не можах да ги откажа. Във връзка с темата- ако ползваш дунапрен дали не абсорбира повече вода от марлята :?
marian1 - майстор
Нямам под ръка подходящ дунапрен, а марлята, очаквах да се самоподдържа мокра - за сега не се случва - изсъхва. Трябва малко ръчен труд - да вдигам нагоре легенчето и да мокря. :?

Пневмонии съм изкарал 3 и пак не се отказах - сега все още се "мъча" - 4 ден ми е без цигари - за не знам кой път ги спирам - последният ми рекорд беше 3,5 години.
fox_vt - майстор
Над 60 % влажност въздуха определено се усеща като лепкав един такъв.Няма да разпръскваш вода със пръскалки има си уреди за това.Купи си и влагомер.Ама с косъм а не електронен че се развалят бързо.
marian1 - майстор
Ползвах живачен - сравних го с някакъв който имам на един часовник ( не съм го отварял и на знам механизма - но е маханично задвижването ) горе-долу са сходни показанията. Оставих за ползване този от часовника - не му е необходимо нищо за работата.
lecki - специалист
Марияне,
1 - почти всички могат да кажат "да ти имам проблема", по-скоро обратното е проблем.
2 - няколко саксии с цветя ще свършат перфектна работа и никакви пръскачки и тем подобни. Успех
marian1 - майстор
Не вършат работа - в помещението има 9 саксии ( оф има ли жена която да не събира цветя :x - средна големина, моята ги полива ежедневно - чудя се къде отива тази влага - а уж съм се изолирал :?
lecki - специалист
Ами поливаите ги по често, влагомера пробвал ли си го?
Мушни го в една найлонова торба с купичка вода и трябва да покаже
към 100% след известно време.

Тема "Сух въздух - овлажняване" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: