Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Aз взех количката. Като товароподемност е добре, разходих с нея един чувал с боклуци около 60кг., с асансьора долу до паркинга и обратно. Обаче колелата играят страхотен кючек. Тъпите китайци сложили някакви разбити лагери 6202, с отвор 15,3мм, оста пък 14,8мм, познйте какво става. Отваря се яко тунинговане.
razli4en73 - специалист
[quote="stan73"]Пробвах вече и така желаният ъглошлаиф (купих го за приятел, че той беше на работа сутринта, а моят иначе си го чакам от Германия, че вече ми го бяха купили преди да излезе и в БГ брошурата). Накратко: харесва ми, регулирането на скоростта работи добре, звучи добре (но не колкото очаквах), не е е толкова голям и груб, колкото ме плашиха колегите съфорумци (примерно купеният по-рано Ротер Премиум 900 вата за символична сума (поради разпродажбата) е по-грубоват, по-къс, но и по-дебел, теглото е подобно, звукът е различен, но не и по-лош), първите около 20 или 30 секунди миришеше на четки силно, но после миризмата силно намаля (вероятно са се напаснали), ръкохватките са гумирани. Създава впечатление за добра и солидна изработка, дизаинът е приятен, удобен е (смятам, че за тия пари е прекрасен (а ако го бяха пуснали и на цената, на която е бил и в Германия - цена нямаха да имат...)), не разбрах обаче дали и ако да как включващият бутон може да бъде застопорен в положение включено.

А бе брат,ти наистина си се разболял за този шлайф,бас слагам,че тая сутрин ти си отворил магазина.А иначе тая сутрин и аз си го взех без никакво колебание.Гедорето го взех преди 2 часа и то на ръба,че бяха свършили на два от трите ни магазина.Лично аз не съм толкова критичен към качеството,като колегата ferrari4456 понеже правя сметка какво давам за това което получавам и смятам,че сръвнения със Макита и син Бош меко казано са неуместни.Честито от мен на всички с новите играчки.
stan73 - майстор
Не съм го "отварял", закъснях. :-D
Но имаше още доста от тях към 7.15...

А относно шлаифа - нямам претенции да го изкарвам хубав като син Бош или Макита (то и от тях има по-хубави, но и по-скъпи...), той и не е. Исках просто сравнение със съответните разлики.
atanasov2004 - специалист
Привет колеги :) и аз съм от тези "на далавера" - взех си годорията 79лв от Лидъла в Димитровград и взех и ъглошлайфа...ся времето ще покаже...
Куфарчето е добре според мен за парите си...има къде,къде по ефтини на нашия Димитровградски битак, но са и като качество смешни :-D мисля че
са почти като Рикото,Форса които се предлагат на битака...не знам дали са оргинални де :-D Ъглошлайфа "тръгна" кат пушка, вярно замириса малко и вероятно трябва да се отвори за проверка на греста по лагери и т.н...но за 59лв, бива-ще го оставя на село да не мъкна Спаркито от града...
Дет се вика да не стържа за една арматура с ножовката :-D
razli4en73 - специалист
stan73 написа:
Не съм го "отварял", закъснях. :-D
Но имаше още доста от тях към 7.15...

А относно шлаифа - нямам претенции да го изкарвам хубав като син Бош или Макита (то и от тях има по-хубави, но и по-скъпи...), той и не е. Исках просто сравнение със съответните разлики.
Шлайфа си го бива,гедорето също ,както и всичко купено от мен от тия две марки.От Parkside със шлайфа станаха 10 ел.машинки,които имам.Пък и не се стърпях и днес му отворих редукторчето,останах приятно изненадан.Оста си влиза в иглен лагер като всички истински,а не като ментаците във втулка ,която се разбива много бързо.Грес мисля,че има достатъчно според мен.Спомагателната му дръжка е много добра,звукът и мощноста също.А цената малко са я вдигнали от предното пускане,то ние не спряхме да питаме кога ще го пуснат.Сигорно следващия път ще го вдигнат още.
stan73 - майстор
Звукът му не ми хареса толкова, колкото очаквах (даже Ротер Премиум 900 звучи малко по-добре, да не говорим за старичкият ми малък Бъджет, който спокойно може да мери "диска" със син Бош). Този има някакво тракане при спиране. Ще видим и моят като го донесат как е...
razli4en73 - специалист
stan73 написа:
Звукът му не ми хареса толкова, колкото очаквах (даже Ротер Премиум 900 звучи малко по-добре, да не говорим за старичкият ми малък Бъджет, който спокойно може да мери "диска" със син Бош). Този има някакво тракане при спиране. Ще видим и моят като го донесат как е...
А бе виж,това не е музикален инструмент все пак,по важни са други неща от колкото звукът
stancho123 - специалист
Аз имам едно малко скилче и наистина в сравнение с този от лидл, са доста по тихички.При развъртането и при спирането не ми харесва звука, ама ще се види.
stan73 - майстор
Е да, иначе откъм екстри и цена/гаранция няма равен...
nanobanano - специалист
Не ми хареса,че копчето е от зад и трябва да се държи с две ръце.Малко по-малък трябваше да е.Май ще пропусна сега.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: