Aз взех количката. Като товароподемност е добре, разходих с нея един чувал с боклуци около 60кг., с асансьора долу до паркинга и обратно. Обаче колелата играят страхотен кючек. Тъпите китайци сложили някакви разбити лагери 6202, с отвор 15,3мм, оста пък 14,8мм, познйте какво става. Отваря се яко тунинговане.
[quote="stan73"]Пробвах вече и така желаният ъглошлаиф (купих го за приятел, че той беше на работа сутринта, а моят иначе си го чакам от Германия, че вече ми го бяха купили преди да излезе и в БГ брошурата). Накратко: харесва ми, регулирането на скоростта работи добре, звучи добре (но не колкото очаквах), не е е толкова голям и груб, колкото ме плашиха колегите съфорумци (примерно купеният по-рано Ротер Премиум 900 вата за символична сума (поради разпродажбата) е по-грубоват, по-къс, но и по-дебел, теглото е подобно, звукът е различен, но не и по-лош), първите около 20 или 30 секунди миришеше на четки силно, но после миризмата силно намаля (вероятно са се напаснали), ръкохватките са гумирани. Създава впечатление за добра и солидна изработка, дизаинът е приятен, удобен е (смятам, че за тия пари е прекрасен (а ако го бяха пуснали и на цената, на която е бил и в Германия - цена нямаха да имат...)), не разбрах обаче дали и ако да как включващият бутон може да бъде застопорен в положение включено.
А бе брат,ти наистина си се разболял за този шлайф,бас слагам,че тая сутрин ти си отворил магазина.А иначе тая сутрин и аз си го взех без никакво колебание.Гедорето го взех преди 2 часа и то на ръба,че бяха свършили на два от трите ни магазина.Лично аз не съм толкова критичен към качеството,като колегата ferrari4456 понеже правя сметка какво давам за това което получавам и смятам,че сръвнения със Макита и син Бош меко казано са неуместни.Честито от мен на всички с новите играчки.