То за моята- ясно, ама ако на гости дойде някоя по- нисичка...ше подлага възглавници, айде сега-десет пъти спалня няма да преправям. Сега да тръгна из махалата с рулетката ли? Засега това ще е варианта, аз като се замисля- не е имало спалня на мен да не ми е била удобна 
Всичко за дърводелството
dadko
- майстор
62 мнения в "Колко да е висока спалнята"
Chefo77
- майстор
dadko написа:Добре де, сгреших - бедро, не подбедрицаChefo77 написа:Според ISPA (International Sleep Products Association) минимумът за здравословен сън е 30 см от пода. Оттам нататък си решавате вие.Нещо нишката не я улавям...
И, колкото и грубо да звучи, предполагам, че правите секс на тази спалня. Съобразете височината на матрака + дължината на женската подбедрица да не е прекалено високо или ниско спрямо мъжкия торс, както и в близост до ръба да няма дървени елементи, които да убиват при тези интервенции
Кое е подбедрица- от коляното надолу ли?
Пак ще трябва да преглеждам"Кама-Сутра"-та
Въпроса ми е сериозен, щото преди празниците трябва да пускам разкроя да ми го режат и кантират.
Да го преведа на по-просташки - да ви е удобно, когато правите секс в кучешката поза, в която ти си стъпал на земята, а тя е на спалнята. Не да търсиш на какво да стъпиш, нито да клечиш ...
Човек веднъж ще реши да се изкаже по-възпитано, вие веднага неразбрали
dadko
- майстор
Еми тъй кажи, бе, Чефо. Какво се изразяваш по научному. Че подбедрица, торс. Не всеки е учил анатомия.
Тази спалня ще се ползва предимно в тези пози.Т. е- за спане. Понякога и за спане в другия смисъл на думата. Матрака е удобен. То матрака е най-важното за една спалня. В магазина гледат да ти продадат дървенията а човек лежи върху матрака.
Тази спалня ще се ползва предимно в тези пози.Т. е- за спане. Понякога и за спане в другия смисъл на думата. Матрака е удобен. То матрака е най-важното за една спалня. В магазина гледат да ти продадат дървенията а човек лежи върху матрака.
Chefo77
- майстор
dadko написа:Еми тъй кажи, бе, Чефо. Какво се изразяваш по научному. Че подбедрица, торс. Не всеки е учил анатомия.Въпросът е, че сбърках думата
Иначе за спане - дали ще спиш на 40 или на 70 см от земята, няма значение. Но при кучешката има
Ако беше от Варна, щях да те пратя при брата да си избереш матрак, но като си далеч мога само да те посъветвам да бягаш от бонел и от еднолицеви с дървена скара. Виж продукцията на Yatas
profesionalist_wood
- майстор
Направете си и шумоизолация на стените със стиропор срещу стенанията... 
VLADO66
- майстор
Това което съм го дал като съвет не е майтап.Спалнята ми е буков масив и както е изкарала без да мръдне 10 г. ще изкара още два пъти по толкова,а уверявам ви че е мъка на един дъртак да стане от леглото сутрин преди да се раздвижи.Положителното е че може да се сложат обемни чекмеджета или ракли/при повдигащ механизъм отдолу/.
Тема "Колко да е висока спалнята" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература