Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
За мощността си изобщо не е голям (все пак е 1200 вата). Племенникът ми има например зелен Бош. Голям и грозен токмак е, иначе пък засега работи...
profesionalist_wood - майстор
Айдееееее темите станаха 99 страници! Време е да отпразнуваме успешните покупки за 2013 г :-D :partyman: Още малко лафене и да закръглим на 100 :santagrin: :party:
пишман_майстор - майстор
Това за шлайфчето ,че е по-шумно спрямо доказана марка е вярно , скъпите машини още като им завъртиш напред-назад диска усещаш как "луфта" е минимален и зъбите гладко се движат .Няма как, ще се преглътне сега някоя и др "забележка" :-D мен по- ми тежеше дето реглажа на оборотите не е с константна ел...но пак стигаме до цената , за 60 кинта ( аз моя за 25 герм.пари го зех :-D ) толкоз батка :-D
mitko64 - майстор
За монокъла, някой ако го е купувал първия път, да сподели впечатления, става ли? Защото примерно аз взех бинокъла 10-30 зум, който определено върши работа, но малкото бинокълче е пълен боклук.
dundi - специалист
Във Варна в Лидл до Шел на "Владислав" има доста ъглошлайфи, от двата перфоратора и няколко циркулярчета.
Последна промяна от dundi на чет дек 19, 2013 9:07 am, променено общо 1 път.
razli4en73 - специалист
Не ми стана ясно, има ли разлика в гедоретата от предиштното пускане и сега.Дали изобщо накой е правил сравнение.....
guroto - специалист
Алоо дърводелците,циркуляра за 75лв.струва ли си?
nanobanano - специалист
За другата седмица абсолютно нищо :?
ulieliadi - специалист
Става дума за 18волтовия винтоверт на Парксайд.На някой да му е направило впечатление, че на втора степен при по-голямо натоварване сработва защитата на батерията и винтоверта спира да работи за кратко.
Щото аз си мислех, ме проблема е само при мен и даже го пращах за ремонт :roll: От сервиза пък ми изпратиха протокол , че проблема е в батерията :lol: Общо взето се надпреварваме за титлата - Тъпанар на месеца :roll:
След като ми го върнаха пробвах на още два винтоверта - и при тях е по същия начин :supz:
stan73 - майстор
И аз скоро забелязах нещо подобно, но стана при доста разредена батерия.
Само да те подсетя (вероятно знаеш де...) - високите обороти са само за пробиване ! (ако този винтоверт не ти върши достатъчно добра работа наскоро видях едни брутално яки машини Фаин (прословутият чичко Бош навремето е бил чирак при майстора чичко Фаин (изобретателя на първата ел. бор машина)) с 4 амперчасови батерии и чудовищен въртящ момент - до 90 Н (китките ти тогава трябва да са от инструментална стомана поне). Цените са им от 450 до 1300 лева. Големите им модели даже са с безчетков мотор...)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: