• 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 71
Нека намерим най-тънките цени.
markov_75 - специалист
Здравейте!Тази бормашина да ли си струва,като изключим парите?Ще може ли да пробива по-дебел метал,понеже не съм работил с такава и нямам представа мощността която има какво ще може.Пък имам нужда от нещо подобно.http://prodavalnik.com/borma6ina-i37293401
ZEDYCUS - майстор
Цената е добра, имам подобна взета от битака в Пазарджик, за бургия максимум 10мм става, но с едно наум( то патронника ми хваща и 13 мм, но и идва нанагорно в метал). Иска да се натиска леко иначе спира. Слабичка е само 250 вата мотор. Това е моята. :arrow: Изображение
За дърво няма грешка.
Последна промяна от ZEDYCUS на чет дек 19, 2013 9:52 pm, променено общо 1 път.
shotik - майстор
Моето попадение в Продавалник беше една ръждясала метална част на кирка,но с обърната по оста на дръжката долна част,както са брадвите.Писах на продавача да ми напише размери и като ги сравних с една кирка ,прецених ,че е добра и я оферирах.Получих я по куриерска служба и даже ми хареса повече на живо
Прикачен файл:
CIMG2220.JPG
Прикачен файл:
CIMG2221.JPG
Заточих двата края и с шлайф изчистих ръждата
Прикачен файл:
CIMG2222.JPG
Прикачен файл:
CIMG2223.JPG
Оформих дръжката според отвора и сглобих
Прикачен файл:
CIMG2226.JPG
и така се сдобих с кирка,но за цепене на дърва,много добре цепи и не се заклинва ,както често става с брадвите.
EDI - майстор
Добро попадение.Сега си имаш дълго и тънко острие, сигурно затова не се заклинва. :partyman:
mitko64 - майстор
Заклинява понякога и то зверски- после търся клинове да я освободя.
teon - специалист
...отдавна не съм виждал такава кирка...тази като я гледам е обикновена, но е усуквана на горещо и е преправена на брадва...
fbr - майстор
Това е кирка за изкореняване на дървета.
joro39 - специалист
http://prodavalnik.com/kontroler-za-kon ... 41901някой ползвал ли такова нещо
Iliev Labs - специалист
fbr написа:
+1 с нея се секът корените.
MamaMy - майстор
Iliev Labs написа:
fbr написа:
+1 с нея се секът корените.
+1

Имам такава малка. Чисто нова я купих преди 2 години за 10лв от железария с монтирана дръжка.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 71

Тема "Добри попадения в OLX" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: