Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
Тани - модератор
ludmilz написа:
купи си обикновен поплавък за помпа и го вържи на оперативната ти система за управление на помпата. той е с 2 позиции. продават се в магазините, в които предлагат и помпи. даже на някой потопяеми помпи са фабрично монтирани. прилича на круша или на сапунерка. това е най-надеждната система за контрол на нивото. внимавай само при монтажа. отпускаш кабела колкото е необходимо за да контролираш нивото и внимавай да не се заплита в нещо. ако сечението на кладенеца ти е чисто сложи я в средата и няма да имаш ядове. проблем ще ти е само когато се наложи да помпаш под зададеното долно ниво на водата. тогава се налага да елиминираш поплавъка. другото без да обиждам никого само утежнява системата ти. успех!

Ето такова мнение очаквах! Браво- гениално! Дори имам една изгоряла (или повредена) потопяема помпа! На мен ми трябва да пазя помпата от вода , така , че ще трябва да гонакарам да работи на обратно , което не е проблем! Просто ще си го вържа на смукателния маркуч на метър под помпата и ще оставя 50 см свободен кабел , така водата няма да може да "припари" на 50 см от помпата!
Тани - модератор
Е н яма да е скоро!Сега съм на друга вълна. Сега не е сезона за поливане. Сега е сезона за СКИ и след 30 минути тръгвам за Пампорово и няма да ме има няколко дни. Чао от ме и умната :-D
ludmilz - специалист
бягай борче, че идва скиорче :-D
Тани - модератор
Оцеляаах! Тук съм вече, добре , че борчетата се движеха бързо :-D
ludmilz - специалист
хей, тани, видях вчера такъв полавък в практикер - модерно предградие. 18 кинта, на стелажите за помпи.
Тани - модератор
Не съм от София , но все пак благодаря! Ще потърся в Пловдив , предполагам ,че и там ще имат!

Тема "Малко помощ за хидрофорна система" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: