• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
velsi - Почетен майстор
Аз нямам за цел да пъдя когото и да било. Все пак тематиката на форума е "направи си сам", нали? Пробвай да попиташ за плъзгащата си врата в някой автомобилен форум например, или пък за електроника и ми кажи как са реагирали. Да бъдем толерантни и полезни все пак не означава да не спазваме основата идея на форума.
Takezo Sensey - модератор
rockwall написа:
takezo, домо аригато годзиямашита !!!!

velsi,

ако може малко по-възпитано - все пак от болярите си, а не от някое зачукано село

нали целта на форума е да бъде полезен - като си модератор не значи да пъдиш юзерите, нали ???
аре с'аи гпупоси , това на какъв език беше , санскритски ли :?
bisplus - специалист
В Практикер има плъзгашти механизми но трябва да внимаваш при избора ....в смисъл трябва да решиш дали вратата ще ти е с горно или долно плъзгане, също така какъв ще матеряла от който ще се изработи самата врата, зада се определи нейното теглото и да се избере подходящ механизъм за безпроблемна работа.
Чаро - Акълия
като пренебрегнем напрежението ето една идея от мен вратата е за баня- тя е изцяло от ГК и е в/у гредоред и е с много ограничен бюджет
вратата излезе около 130 лв -цена от 2003г
Ако това не се брои за реклама това е адреса на фирмата, която продава такива механизми:
http://www.kentimpex.bg/catalog.php/act ... t/catid.22
rockwall - майстор
никой от продавачите не препорьчва плъзгаща врата за монтаж на спалня - не била добра изолация
  • 1
  • 2

Тема "ПЛЪЗГАЩА ВРАТА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: