• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
k88 - специалист
VLADO66 написа:
Ако си далеч от Шабла пей сърце :) ,какво друго да ти кажа.
:) еми къщата на дядо ми няма абсолутно нищо скоро правихме пода беше от шума 60 г стои си още...ясно ми е че хич не е цвете но за моите възможности си е сбъдната мечта :-D
k88 - специалист
k88 написа:
VLADO66 написа:
:) еми къщата на дядо ми няма абсолутно нищо скоро правихме пода беше от шума 60 г стои си още...ясно ми е че хич не е цвете но за моите възможности си е сбъдната мечта :-D
ама ме замислихте да не земе да потане надоло от натоварването :prayer:
ferrari4456 - специалист
Ами нали архитект го е смятал всичко и си има всички документи.Да не е била с купена диплома?
VLADO66 - майстор
k88 написа:
k88 написа:
VLADO66 написа:
ама ме замислихте да не земе да потане надоло от натоварването :prayer:
Има решение и се нарича инжекционни микропилоти,обаче като чуеш цената ще си биеш главата що не си копал още 60-70см.надолу.
П.П.Без намек-вчера си смених подписа,прочети го :wink: Да беше питал тука преди да започнеш,нямаше да ти искаме пари. :)
k88 - специалист
ferrari4456 написа:
Ами нали архитект го е смятал всичко и си има всички документи.Да не е била с купена диплома?
Не ама се е издухала махимално..
k88 - специалист
ferrari4456 написа:
Неспря от началото с тез докоменти и бумаги...форума е направи си сам нали е показвам какво сам направил сам...Спри моляте да говориш за докоменти а ми давай савети за др работи... :prayer:
ferrari4456 - специалист
Ами питал съм те за документи, защото повечето неща не съответстват на каквито и да е норми.
Ти ли реши да копаеш толкова плитко?
Друг вариант е още сега докато не е натежало и поддало да се укрепи около основите.
Моята заметръсна шайба има поне 4 пъти повече арматура, а и си близо до Шабла затова докато не е налята я виж нея.Някой трябва да е луд, ако арматурния план съответства.
k88 - специалист
ferrari4456 написа:
Ами питал съм те за документи, защото повечето неща не съответстват на каквито и да е норми.
Друг вариант е още сега докато не е натежало и поддало да се укрепи около основите.
Моята заметръсна шайба има поне 4 пъти повече арматура, а и си близо до Шабла затова докато не е налята я виж нея.Някой трябва да е луд, ако арматурния план съответства.
Сигорен сам че няма да падне :) на моя мойстор къщата е 3 етажна каза че е слагал само желязо Н 8 на една скара такова е имал и къщата му не е мраднала 15 години...
k88 - специалист
k88 написа:
ferrari4456 написа:
Сигорен сам че няма да падне :) на моя мойстор къщата е 3 етажна каза че е слагал само желязо Н 8 на една скара такова е имал и къщата му не е мраднала 15 години...
Аз казах че я искам на нивото на раиграса така си я преставях :) като изляза от терасата да стапвам на раиграса.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10

Тема "Моята нова двуетажна КЪЩА .Моля за съвети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: