filmatoplo написа:Сакън!!! Ще имаАз първо мислех да го напиша в тема ИВГ
filmatoplo написа:Чудя се хора с горелки ГП4 защо не пишат за проблеми и настройки
-Фейче ти не се ли чудиш
.
LazarGanev написа:Филме, не захващай болна темаАми Филме, и да пишат тва кво ще им помогне. Софтуера е заключен. Нищо не могат да направят. Щат, не щат при проблем звънят на техника. Лазар да каже!
tokbatak написа: Щат, не щат при проблем звънят на техника. Лазар да каже!Разбира се, от това по-нормално няма - всяка горелка трябва да си има техник и сервиз, който да отговаря за нея и ако има някакъв проблем, собственика само трябва да вдигне телефона и да звънне на сервиза. Горелката има 2 години гаранция и отстраняването на проблемите е безплатно. Специално със ГП4 съм имал 2 проблема - един неработещ бутон на гъвкавата клавиатура (сменихме клавиатурата гаранционно) и един повреден насила датчик за обратен огън, негаранционно - клиентът беше изключил горелката от шалтера, а не от клавиатурата, за да може да си догори финално. Затова вече гледам да не пускам горелка без стаен термостат и изключването става от него. Някои дори не знаят функциите на четирите бутона на клавиатурата. Колкото до менюто - да, нормално е да си има сервизно меню, недостъпно за всеки за да не се разбутат неволно настройките, но на любознателни и технически грамотни клиенти съм го предоставял, ако преценя че човека знае какво прави. Лично аз не съм имал нужда да променям нещо - алгоритъма е така направен, че няма нужда от донастройки, ако се спазват 2 прости условия:![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: