• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
N.Georgiev - специалист
Абе да не ти чупя кахъра , със забележки , ще питам само това ли прави тези 5 месеца .
nv952 - майстор
N.Georgiev написа:
Абе да не ти чупя кахъра , със забележки , ще питам само това ли прави тези 5 месеца .
Да и ще ти кажа защо.
Първо го правих в свободното си време (събота и неделя когато не съм на училище)
И второ трябваше да имаме още някой лев за да може да направим още някои неща.

П.С. Знам,че за теб това е работа за по-малко от седмица,но ти с това си вадиш хляба! :)
N.Georgiev - специалист
Браво за мерака който имаш ,но по някога е по добре някой неща да се правят от хора които разбират или изобщо да не се правят .
nv952 - майстор
Прав си затова.Този стая си е моя и аз ще си я гледам,но като сам си го направя криво не ме е яд защото съм се опитал.А още колко ремонти ще правя през живота ми...!Те разбира се майстори ще ги правят,но просто исках да пробвам и мисля,че резултата не е отличен но спокойно мога да кажа че е добър.
ferrari4456 - специалист
Няма един, ама нито един майстор, или фирма която да е дошла вкъщи за монтаж или нещо друго и да не се е изсрала!Даже мисля да направя тема и да ги пусна всички вътре със снимки, а говорим за елитни фирми, като Солид, Братя Градеви, Камбера и син, Валда и кой ли още не...

nv952 Едно голямо браво!Все пак си се справил!И аз като теб на вилата като правих подобно изпълнение доста забележки имаше, ама както каза сам си си ги направил и не те е яд.
Пак едно голямо браво!
N.Georgiev - специалист
Проблема с фирмите , особено -по големите е ,че наемат някакви хора със съмнителни възможности ,а защо са със съмнителни възможности ? Защото добрите майстори работят за себе си и не се надяват на шефа им да им намери работа ,а на себе си и като се осерат 2-3 пъти и им излезе лошо име остават без работа .Не слагам всички под един общ знаменател винаги има и изключения .Следващия път си наеми майстор с препоръки или от лични наблюдения и казвай на него какво искаш ,а не да казвай на шефа им той на техника ,а техника на работниците - развален телефон и в краен случай се получава това което е станало при тебе .
ferrari4456 - специалист
Наех хвален дърводелец от Овча купел да изготви легло и бюро със шкафчета и при монтажа ми дойдоха с отчупено на ъгълчето на таблата на леглото плоскост и такъва тъпотии.Същата работа и с хваления майстор който ми направи банята, да наклона е много добър, добре се справи, но плочките ги налепи по най-тъпия начин.Обмислям сериозно да взема да ги снимам всички тези неща и да ги пусна в една тема.
Нека не разваляме темата на момчето.
ПП Видях видеото ти пак и бих казал, че телефона ти не снима с кой знае какво качество.Бих казал и че с моя 3 годишен телефон мога да направя по-добри снимки, бях се навил на такъв телефон, но леко се разочеровам, ако това са му възможностите.
nv952 - майстор
Колега това е видео а не снимка.Ще направя няколко снимки за да ги видиш но за мен е перфектен защото предния ми тел беше LG cooki style T310i с 2 МР камера без светкавица.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17

Тема "Окачен таван с лед осветление в панелен апартамент" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: