• 1
  • 2
Монтаж, топло и звукоизолации.
radoraev - специалист
сигурно ще е интересно :?
stoichkov - помощник
един колега падна от стьлба и двете рьце си счупи.Аз единствено с макетно ножче сьм си рязал кожата на палеца и ми правиха 4 шева после :?: Никога нетрябва да се бьрза в тази работа,иначе порязвания от профили,рапиди в нокьтя,после нокьтя пада тва са наи често срещаните травми,макар и че чух за един дето си подпрял парче картон по дьлжината на рьката и така го рязял и направо на рьката си отрязал кожата и цьфнала.....затва никога нетрябва да се бьрза,бавно и спокоино но на добри цени :wink:
GeorgiRadevDu - специалист
А, копче в праста, при направа на конструкция? :x :x
Боли и кравта бавно се съсирва.
Наистина не трябва да се БЪРЗА :sad:
Profi Stroi - специалист
Обикновенно тези който четът форума си почиват
Защо и тук трябва да има такива теми?
Нужно ли е след тежък работен ден да седнеш и д ачетеш такива неща?
Ако ви се гледат и коментират такива неща:
http://www.rotten.com/ - сайта предразполага към неспокойни сънища
Хора с слабо сърце да прескочат линка
The_FAN - специалист

А някой да си е завивал 35-ца през нокъта?
И няма излизане....реверса на машината - обратен ход и после чак идва ред на крясъците... майката си е е*ало... аз само гледах тогава ама чак ме заболя и мене... да не дава Господ...
Правил съм шпагат със стълбата (не беше спъната) - добре че беше малка а аз съм дълъг :)
Колега падна от 4 метра на гръб (в колана на кръста му беше Makita-та)
Само с един чекракчия се размина и с много водка :)
Мога да ви разкажа и за това какво прави един флекс без предпазител на който е монтиран диск за циркуляр....разсеян работник... вееща се горна дреха... и червааа... мъка.... ама оживя тоя. Има сакатлъци...
Май Бия по точки тук се чувствам в свои води отдавна съм в "бранша" но порязваня завиване на рапиди и копчета в себе си все още ми се случват :|
housedoktor - майстор
Имал съм дребни злополуки с чук и винтове,порязвания от метални профили.Един по сериозен от убождане на пирон облят с импрегнант(малко остана да се разделя с показалеца си).Най фрапиращото беше ,когато за малко не събориха една къща вурху мен в Англия.Това благодарение на един общак ,на който му пречела телескопичната подпора..... :x Винаги работя с предпазни средства-обувки с протектори.задължително предпазни очила и кевларови ръкавици.Много внимавам и редовно инструктирам работниците си съгласно европейските правила за безопасност.Винаги на обекта имам аптечка -специално за строителикакто и противопрахови маски,предпазни очила ,ръкавици и антифони.Строителството си е опасен занаят и никога,ама никога не бива да се подценяват мерките за безопасност.
Takezo Sensey - модератор
приложете и снимки ще е по интересно :idea:
citrofen - специалист
takezo написа:
приложете и снимки ще е по интересно :idea:
:shock: УжасТ... само и снимки липсваха :oops:
Takezo Sensey - модератор
е що де , то така всеки ще си измисли по някой локум за разтягане , темите трябва да се подкрепят с факти :lol:
  • 1
  • 2

Тема "порязвания...травми...падания...при монтаж-споделете с нас" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: