Нека намерим най-тънките цени.
juvesan - специалист
Етооо Lidl е немска верига, ама българите вътре... днес реших да го пипна тоя прочут Парксайд...еми няма го в 2 от Пловдивските магазини... въргалят се няколко от старата промоция циркуляри и толкова... :vom: Да не би да идва с Дядо Коледа? :weedman:
stan73 - майстор
Парксаид е бранд на ЛИДЛ.
Какво по-точно имаш предвид ? Какво е "прочут Парксайд" ?
mitko64 - майстор
Понякога превъзнасям немския Лидл, но не защото има, а защото пускат нови и дефицитни стоки. Иначе и там е на аукционен принцип. Лятото отидохме за една кафемашина на Силвър крест в 11ч. в деня на продажбата и естествено нямаше. И там ако искаш нещо изгодно, трябва да отидеш когато отварят.
juvesan - специалист

Етооо Lidl е немска верига, ама българите вътре... днес реших да го пипна тоя прочут Парксайд...еми няма го в 2 от Пловдивските магазини..
Пфу... :shock: оказа се , че то това е от другия четвъртък ... :drinkers:
Мммм.. проблема е че не съм дообяснил... имах наум споменатия 270 ватов Exzenterschleifer PEXS 270 A1 :rock:
razli4en73 - специалист
Братлета,тая вечер изгърмях с 222 лв. за синтезатора.Викам си,тия от Лидл дали ще се сетят някой бонус тъй за коледа,че тая година най малко две хиледарки съм им наринал,ама неисе само ми се усмихват на касите и ме канят отново.
nanobanano - специалист
Не е ли крайно време да пуснат някакви карти като другите вериги,не че има файда от тези карти ама все пак за вътрешно утешение :)
stan73 - майстор
juvesan написа:

Етооо Lidl е немска верига, ама българите вътре... днес реших да го пипна тоя прочут Парксайд...еми няма го в 2 от Пловдивските магазини..
Пфу... :shock: оказа се , че то това е от другия четвъртък ... :drinkers:
Мммм.. проблема е че не съм дообяснил... имах наум споменатия 270 ватов Exzenterschleifer PEXS 270 A1 :rock:
Щом се отнася за шлаифа - още преди няколко дни бях писал, че ще го пускат другият четвъртък (вече стана "този"), но който чете по диагонал и със затворени очи...
mitko64 - майстор
Явно и те са запразнили, още не са качили предложенията за 26,12. А иначе ги видях в неделя по електронната поща. Препоръчвам и другите които се интересуват да се абонират за брошурите,
juvesan - специалист
който чете по диагонал и със затворени очи...
:lol: Усещам някакви камъни в моята градина( взимам ги, ще правя ограда..) - истината е, че аз имам брошурата в електронната поща, но и там и в хартиеният вид уточнението в горният десен ъгъл МИ се слива с фона. Иначе... признавам си, че нямам нищо от лидл - на службата ми купуват хилти , метабо и евентуално макита и бош... ще извинявате, но нещата там са различни и въпреки това съм се абонирал за тази тема - мъча се да ми харесат... за лични и за някоя дребна работа в къщи. Но си имам своите съмнения - летвата ми е малко височка... така че колегите - фенове :heart: да ме прощават и да не ми гледат мненията под лупа - не е лично, просто съмнения... За илюстрация: надявам се, че тук не е като в темата за инверторните електрожени - купиш си китаец за вкъщи и те обявяват за идиот и да е обратното - кажеш, че парксайдския винтоверт не струва на фона на този от хилти и те обяват че се заяждаш с всички... все пак форума трябва е за обективни мнения - лично аз се надявам да намеря това.... сорри за полуоффтопика :partyman:
mitko64 - майстор
Пак за 18волтовия- беше 88лв на разпродажба. Моята сметка е проста- патронник около 30лв., батерия 50лв, а куфар зарядно и тялото излизат 8 лв. А отгоре на всичко и върши работа.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: