• 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 121
Съвети за начинаещи готвачи.
stiv1961 - майстор
Kumay написа:
stiv1961 написа:
Оххх, започна се :partyman:
Гледам и "осмянка" със зеле сте направили! =D>
Дядото я прави перфектно :)
valentor написа:
stiv1961 ,
Уверен съм , че цялата процедура е преминала по най-хуманен начин , както е най-правилно най-предвиден от Европейската Комисия :проба: :mrgreen:
Весело прасе беше :)
Junak - майстор
Едно допълнение - пушени свински гърди :)

Прикачен файл

IMAG0030.jpg
Stefan_62 - майстор
Junak написа:
Добре изглеждат =D> , а пробвал ли си да сушиш свински гърди.
jekasus - майстор
Малко пресуших вратлето, но пак по-хубаво от купешко :-D
Мисля сега да врътна едно суджуче :-D

Прикачен файл

DSC_0866.jpg
Mega - специалист
Май сбърках като направих конското като подкова. На завоя прави джоб, седи мокро и много бавно съхне. Тези, които оставих като луканка са вече почти сухи.
stiv1961 - майстор
А на мен днес ми остана време само да запържа ребрата и да направим мас.... е, направих и бахур, и едно ПЪЛНЕНО ШКЕМБЕ ПО ТЕТЕВЕНСКИ ама снимки утре или вдругиден, че утре пак съм на едно мероприятие :)
Прикачен файл:
231220132313.jpg
Прикачен файл:
231220132314.jpg
Прикачен файл:
231220132315.jpg
Stefan_62 - майстор
Mega написа:
Май сбърках като направих конското като подкова. На завоя прави джоб, седи мокро и много бавно съхне. Тези, които оставих като луканка са вече почти сухи.
Ами прави ги като мен:
Изображение
Подковата през средата и си съхнат идеално.
Stefan_62 - майстор
stiv1961 написа:
А на мен днес ми остана време само да запържа ребрата и да направим мас.... е, направих и бахур, и едно ПЪЛНЕНО ШКЕМБЕ ПО ТЕТЕВЕНСКИ ама снимки утре или вдругиден, че утре пак съм на едно мероприятие :)
Айди стига бе Чена, да не мислиш, че сме без нерви :lol:. Браво =D> големи вкусотийки :drinkers:
Junak - майстор
Stefan_62 написа:
Junak написа:
Добре изглеждат =D> , а пробвал ли си да сушиш свински гърди.
Мазничко е, трудно съхне. Месото се отлепя от мазното, щот се свива, и става гадно. Оставям ги за 3-4 дена да се проветрят, че иначе миризмата на пушек е доста силна.
stiv1961 - майстор
Junak написа:
Мазничко е, трудно съхне. Месото се отлепя от мазното, щот се свива, и става гадно. Оставям ги за 3-4 дена да се проветрят, че иначе миризмата на пушек е доста силна.
След опушването ги сложи за 5 мин. във вряща вода, може да направиш процедурата два пъти и после ги остави да оветрят. Няма да има натрапчива миризма на пушек. Аз съм си приготвил няколко парчета ребърца ама ще пусна снимки в ,, Опушване на месо и риба" :) следете темата ..... и умната :partyman:
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 121

Тема "Домашен майсторлък - месна диета :-D" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: