Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
Райдър и професионален инструмент ?! То и морското свинче, нито е морско нито е свинче (също както и жената инженер)...
juvesan - специалист
stan73 написа:
Райдър и професионален инструмент ?! То и морското свинче, нито е морско нито е свинче (също както и жената инженер)...
Няма райдър който да е професионален.. :lol: просто имат ПРО серия , която става за леки любителски задачи... "вибриращият" ъглошлайф е повод за вибрационна болеЗ :-D но не спира лесно ... :rock: Имам служебно метабо, с по малка мощност от райдър-про- то ... хехе кой мислите че е фаворита ? :axe:
п.с впрочем в лидл имаше един шлайф тази седмица.... а бе тоя хем изглежда топуз, хем със смешно малки за размера си дискове работи..... :?:
mitko64 - майстор
Да за ъглошлайфа така стоят нещата, но не са изключение. Аз поне не знам еднорък китаец с мощност 1200- 1400W. Затова си купих Спарки. Иначе го гледах Парксайда на живо- добра сглобка, който го купи има поне време от седмица за размисъл да го върне. Интересно ми е ако отида в Киров примерно след седмица и кажа, не ми хареса дайте си ми парите, къде ще ме заврат.
stan73 - майстор
Всъщност срока за връщане тип "погрешна покупка" в ЛИДЛ преди беше 1 Месец. Да не би да са го намалили на 1 седмица ?
ferrari4456 - специалист
Имаш право на 1месец след покупката да я върнеш без да даваш обяснения и всички са така.В киров няма да те заврат никъде, ако машината не е ползвана.
mitko64 - майстор
Да, май си прав,заблудил съм се. Последно като купувах количката, конкретно питах и казаха 4 седмици.
професионал - специалист
Малко встрани от нашия бранд, но все пак покупка от Лидл - дървено влакче, подарък на почти 5 годишния ми син за Коледа - няма такова щастие - при всичката му презадоволеност откъм играчки, с тази направо ударих джакпота! Купих го преди почти месец и сега съм безкрайно доволен от покупката си!( и не само аз) :rock:
MamaMy - майстор
Няма по-хубави от дървените играчки. Развиват въображението понеже са елементарни като детайли и детето лесно ги осмисля. Съвременните високо-технологични играчки за него са едно цяло. Не може да различи детайлите и при разглобяване не може да ги сглоби обратно. Поради този факт бързо губи интерес към тях и не го впечатляват. Докато едно дървено влакче или валяк или матрьошка му вдигат самочувствието. Чувства се особено горд от себе си, че се е справил със сглобяването.
Chefo77 - майстор
MamaMy написа:
Няма по-хубави от дървените играчки. Развиват въображението понеже са елементарни като детайли и детето лесно ги осмисля. Съвременните високо-технологични играчки за него са едно цяло. Не може да различи детайлите и при разглобяване не може да ги сглоби обратно. Поради този факт бързо губи интерес към тях и не го впечатляват. Докато едно дървено влакче или валяк или матрьошка му вдигат самочувствието. Чувства се особено горд от себе си, че се е справил със сглобяването.
Offtopic:
Сега има нова вълнА играчки - авто и не само конструктори с познати герои от блокчета и децата са ПОДИВЯЛИ на тази тема. Съответно, всички производители са се ориентирали натам и дерат здраво. Mega Blocks например къртят мивки - имат договори и използват името колкото може - Hot Wheels, World of warcraft, Need for Speed, Halo, Power rangers, Hello Kitty, Smurfs ... Количка NFS от 18 детайла (сред които 4 гуми и 4 джанти) = 11 лева. Количка 63 детайла ... 40 лева. Писта с една количка - 80 лева. Ако искаш.
XpacTa - специалист
професионал написа:
Малко встрани от нашия бранд, но все пак покупка от Лидл - дървено влакче, подарък на почти 5 годишния ми син за Коледа - няма такова щастие - при всичката му презадоволеност откъм играчки, с тази направо ударих джакпота! Купих го преди почти месец и сега съм безкрайно доволен от покупката си!( и не само аз) :rock:
Да те питам - за колко време ти хаби батерията? Оригиналната батерия свърши още в деня на отварянето и реших че е била нещо дефектна (даже заподозрях че не е алкална, но като го отворих се оказа че е) и сложих нова, кауфландска. С нея изкара още един ден. При това нямам предвид голяма игра. Отделно че твърде много дерайлира. Като цяло аз съм по-скоро разочарован. Да не говорим че трудно може да се нарече дървена играчка, след като почти само релсите са от дърво.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: