Мнения и въпроси за хола
Здарвейте,
Аз съм нова и за първи път пиша във форума, въпреки, че доста често го посещавам.
Искаме в хола да си направим една конструкция от гипсокартон вместо секция. Моля ви за идеи с какво след латекса да я покрием, за да мога да я почиствам.
Разглеждахме различни венициански мазилки, но ни идва много скъпо с някакъв вид лак дали ще стане. Моля ако имате снимки за нещо подобно покрито с лак пратете.
И второто е за тези етажерки които са по-надолу....могат ли да се изпълнят от итонг тухли и как по-точно.
Благодаря на всички предврително!

Прикачен файл

vsekidnevni-0001d.jpg
vsekidnevni-0001d.jpg (92.04 KиБ) Видяна 8357 пъти

Прикачен файл

DSCI0041.jpg
DSCI0041.jpg (44.93 KиБ) Видяна 8359 пъти
тонито - специалист
Мисля че всичко е от картон.Колегата леонардо беше споменал някъде че се лакира латекса с безцветен лак за бърво..най-добре го питай на лични.
masteradmin - майстор
А някъде във форума имаше и самата конструкция как изглежда, обаче за мой страм немога да го намеря. Ако някой го намери да ми пише ще го направя на статия.
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 3:51 am, променено общо 1 път.
Emerald написа:
Латексът има коефициенти относно възможността му да се мие. Някъде бях давала опростена схема. Принципно качествения латекс за бани няма никакъв проблем с почистването и не трябва да се лакира допълнително. Моят в целия апартамен е миещ се.
Emerald покажи ми някоя снимка да видя....аз искам да стой хубаво и лускаво и да се отличава...от латекса на стената
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 3:51 am, променено общо 1 път.
simeonov_74 - специалист
За лакиране вземи лак´´Spirit protekt´´ на Оргахим,тои е специално за латекс.

Тема "Моля за съвет за конструкция от гипсокартон вместо секця" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: