• 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 121
Съвети за начинаещи готвачи.
jinio - специалист
Stefan_62 написа:
jinio написа:
Ето ги вече и обесени, дано не се развалят от топлото време.
Браво, ако имаш вентилатор обесвай ги някъде в стаята и го пускай да ги духа, може и на терасата и няма да имаш проблем с топлото време и мъглата.
Да ги сложа тогава пред климатика, той духа студено и силно за разлика от комшийката или да изчакам ден два да видя как ще е времето.
stiv1961 - майстор
И аз вече съм готов с моите произведения. Два дни нямах интернет и съм изтървал доста.... но ще наваксам :) . Наздраве, весела Коледа и весели празници занапред :partyman:
Прикачен файл:
261220132318.jpg
Прикачен файл:
261220132319.jpg
Прикачен файл:
261220132320.jpg
Прикачен файл:
261220132321.jpg
Stefan_62 - майстор
Браво Чена изглеждат перфектно и вкусноИзображение :partyman:
Kumay - майстор
Да споделя и аз! :lol:
Направих пъстърма, стана перфектна! Но ето какво установих - няма смисъл да се държи едно парче в хладилника, другите във фризера!
Вадиш от фризера, режеш колкото искаш и прибираш обратно! Месото е твърдо, реже се лесно на тънко и не съхне допълнително! Докато го наредиш в чинията и е готово за мезене! :partyman:
jinio - специалист
Ха сега помагайте!!! Днес се прибирам на обяд и времето е около 15оС, естествено плюсови и обилен дъжд, който е започнал от вчера вечерта. Месцето което бях заложил се беше намокрило леко и го прибрах в хладилника, след което като се прибрах от работа включих едно външно тяло от климатик, само вентилатора разбира се и ги поставих в гаража където температурата е от 2 до 10оС. Питането ми е дали няма да се развалят ако вече не са развалени след дъжда и колко време да ги оставя на вентилатора.
teon - специалист
...на вентилатора - докато подсъхнат от намокрянето, после на по-хладно,сухо и проветриво място...
КИМИ - специалист
Значи- накачваш ги на въженце пред външното тяло на климатика да духа на тях за 7 дена и прибираш във фолио в хладилника и никакво местене повече.
stiv1961 - майстор
Вече са закачени на мястото им :)

Прикачен файл

281220132324.jpg
stiv1961 - майстор
Още една порция подготвена за пастърмичка :) , този път от дивеч

Прикачен файл

291220132327.jpg
gechev - специалист
Стив, много холистирол бе. Как си с кръвното? :?
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 121

Тема "Домашен майсторлък - месна диета :-D" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: