• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
ferrari4456 - специалист
И какво повече се получава с този филтър?
На мен един филтър за колата ми е 17лв на Fiaam или Bosch и го сменям на 15000км.
VLADO66 - майстор
ferrari4456 написа:
И какво повече се получава с този филтър?
На мен един филтър за колата ми е 17лв на Fiaam или Bosch и го сменям на 15000км.
Повече въздух,обаче трябва този въздух и да се изкара от някъде,за това требе да се смени и генерацията с по-голям размер,демек спортна.И се почва една-айде да барнем и ЕКУ-то,я да сложим и едно турбо ама айде с кулер.Леле-е-е,буталата нема да издържат-слагаме ковани такива.Ами сега-колата стана много бърза,люлее се и лошо спира,айде спортно окачване и спирачки Брембо и т.н и т.н. :-D
ivanovbg - майстор
Zlateff написа:
...

ПП: Чакам отчаяно идеи, тъй като писах в един английски форум на дайхатсу и отговор не получавам вече 3ти ден...
Ми какъв отговор да получиш като няма никакви сензори? Ако имаш в предвид двете маркучленца... тях си ги сложи пак. Слагай, ако нямаш газ и ще усетиш прилива от сила като стане 40KW.
bagera1 - специалист
Нито ще се вдигне мощноста с кой знае колко, нито ще трябва да се филмора с тунинг ;-) просто филтъра ще изкара повеече от колата и ако минаваш повече километри и обичаш да обслужваш по-рано ще ти е по изгодно. За звук от дроселовата клапа само с конус можеш да постигнеш но с тези киловати се съмнявам да е кой знае каква музика за ухото. Обичам едно сравнение, отнасящо се за k&n....с с китайски реплики- работя с маска 3М но съм работил и с евтини. И през двете се диша но с3М-а се диша по-лесно и не се гълта прах :?
Ферари, нямах в предвид стандартен марков филтър, а уж спортен с незнайни произход, характеристики и т.н.
bagera1 - специалист
Авторе, тия неща трябва да са вакумна клапа, мисля че ако се затапят ще стане
Subsa - специалист
Сложи го на тръбата, която засмуква въздуха. Моя го сменям на година. Не го пера, той е 8лв.
  • 1
  • 2

Тема "Възможно ли е да се сложи спортен филтър?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: