Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
xperia - специалист
Не знам дали трябваше да постна тук, ако не е за тук моля да се премести.
Ще купувам жилище в блок 208 в жилищен квартал Люлин в София.Мога ли отнякъде да намеря историята на блока, от кого е строен, стандарти който са прилагани и всички такива неща?Ако някой може да ги намери ще се радвам да ги постне.
В общината нищо не ми казаха, имаха само скица която не ми върши работа.
Момчето което го продава също не знае много.
Благодаря предварително за отделеното време и за оказаната помощ!
VLADO66 - майстор
Това е стандартна панелка строена между 75 и 85 г от Софстрой.За повече информация можеш за питаш в правоприемника на Главна дирекция за изграждане на София http://sofinvest.org/bg/ Всички проекти трябва да се пазят в Архитектура и градоустройство на ул. Сердика 5
miroton - майстор
В блока нямали някое бабе да ти каже.
xperia - специалист
Търсил съм ги тези неща и имат само проекта начертан на оризова хартие и то само външния вид на сградата.
Може ли да се разбере до коя степен на земетресение е направен да удържа?
А относно бабетата, всички разправят различно, а и не са от най-приказливите.
gechev - специалист
Владо ти обясни професионално къде да отидеш, а ти се буташ при бабите за земетръсна устойчивост, което е за смях. От тях можеш да получиш информация колко са умрели или родили в този дом, има ли лоши поличби или наличие на полтъргайст. Аз като купувах бабите ми казаха, ча в този апартамент бързо се забогатявало. 12 години продължавам да се мъча да заприличам на продавача ми, който беше бивш директор на БУЛГАРТАБАК. :lol:
Chefo77 - майстор
gechev написа:
Владо ти обясни професионално къде да отидеш, а ти се буташ при бабите за земетръсна устойчивост, което е за смях. От тях можеш да получиш информация колко са умрели или родили в този дом, има ли лоши поличби или наличие на полтъргайст. Аз като купувах бабите ми казаха, ча в този апартамент бързо се забогатявало. 12 години продължавам да се мъча да заприличам на продавача ми, който беше бивш директор на БУЛГАРТАБАК. :lol:
Е значи ти си лошата поличба на апартамента! В предишния пак не забогатя, нали? :lol:
gechev - специалист
Chefo77 написа:
gechev написа:
Е значи ти си лошата поличба на апартамента! В предишния пак не забогатя, нали? :lol:
КАРЪК. Ужас, а с такива очаквания го купих.

Тема "Покупка на жилище- историята му?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: